Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Le Bois aux Daims

Futuroscope

Terug in de lijst

Welkom in een wondere wereld! Duik onder in de leuke, fabelachtige en sprookjesachtige atmosfeer van de Futuroscope. Zoveel te beleven, voor alle leeftijden en voor iedereen wat wils! Fascinerende attracties, spannende avonturen, extreme indrukken, levendige voorstellingen, verbazingwekkende reizen, een sprookjesachtige avondshow (elke avond, bij de toegangsprijs inbegrepen)...

Op 1 uur en 10 minuten van het park Le Bois aux Daims.

Google Map

Le Bois aux Daims - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.