Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Spa Deep Nature in Le Bois aux Daims

De minerale architectuur van Eden Spa die op slechts een boogscheut van de befaamde Loirevallei met haar prachtige kastelen verwijderd ligt, sluit perfect aan bij de natuurlijke omgeving. In 2015 verrees hier een Deep Nature Spa met ontspannend binnen- en buitenbad en aquaparcours, een Finse en biosauna met verschillende temperaturen, zoutcabine, jacuzzi, sensorische douches, theesalon en relaxruimtes.

Le Bois aux Daims - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.