Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in park Les Bois-Francs

Maak je eigen Knuffel

Nieuwe activiteit: Maak je eigen Knuffel

Je eigen knuffeldier maken van begin tot eind! Van het soort knuffeldier, de kleding en het hart van het knuffeldier; de kids mogen zelf kiezen! Uiteindelijk ontvangen zij een geboortecertificaat - een nieuw vriendje is geboren.

vernieuwde cottages

Ontdek de vernieuwde Comfort- en Premium cottages

De vernieuwde Comfort- en Premium cottages bieden je een nieuw, eigentijds interieur met moderne meubelsAlles is vernieuwd, om op en top van je vakantie te genieten.

Ontdek
pagodes

Ontdek de vernieuwde Pagode cottages

Ontdek de vernieuwde Pagode cottages met een moderne meubels en een vernieuwd interieur, voor een nog comfortabeler verblijf.


spa deep nature

De Spa Deep Nature® beloond met het Spa-A kwaliteitslabel!

Spa-A heeft het handvest kwaliteitslabel Spa-A toegekend aan de kuuroorden van Lac d'Ailette en Bois-Francs. Dit handvest beoordeelt de kwaliteit van de zorg van de gasten, de diensten en het verloop van de behandelingen, het materiaal en de ruimtes, de producten en de kwaliteit van de milieuvriendelijkheid van het kuuroord. 

Meer info

Ontdek
Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

KIDSSPA

Net als mama een echte VIP met Kids Spa!

Jouw dochter kan net als mama doen. Met een heuse schoonheidsbehandeling voelt ze zich een echte prinses.  

De voetjes worden gemasseerd, de nageltjes gevijld en gelakt. Om de luxe compleet te maken, krijgen ze een roze badjas aan en staat de kinderchampagne klaar!

Les Bois-Francs - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.