Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Bois-Francs

De Bohin Fabriek

Terug in de lijst

Op zoek naar een buitengewoon unieke ervaring? Ontdek het werk van de arbeiders in de laatste nog actieve naaldenfabriek!

Aanschouw op 2000m² de werkruimtes van de enige naalden en speldenfabrikant van Frankrijk (BOHIN France) en draag bij aan de productie van naainaalden, glaskopspelden en veiligheidsspelden. Het bezoek aan de fabriek wordt vervolgd door een opvallend hedendaags museum met een originele mise en scène (kleine metaalbewerker, plaatselijke en (uit)stekende geschiedenis, borduurwerk, uitzonderlijke artiesten, BOHIN advertenties, bijzondere oprichter...). Grote boetiek. Activiteitenprogramma en spelboekjes voor kinderen.
Google Map

Les Bois-Francs - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.