Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Bois-Francs

Giverny en de tuinen van Claude Monet

Terug in de lijst
  • 99 rue Claude Monet
    27620 Giverny
    France
  • Niet het hele jaar geopend, consulteer de website of de receptie van het park.
  • 0618225613
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Houdt u van bloemen en van schilderkunst en van het impressionisme? Kom dan Giverny ontdekken, met de tuinen en het huis van de beroemde Franse schilder Claude Monet!
De tuinen van Monet zijn in twee stukken verdeeld: een bloementuin voor het huis die Clos Normand wordt genoemd en een watertuin, waarvoor de inspiratie uit Japan komt, aan de andere kant van de weg. De twee delen van de tuin van Monet zijn elkaars tegenpool en elkaars complement.
Elk jaar komen meer dan 500.000 bezoekers deze tuinen ontdekken, in een tijdsbestek van zeven maanden! Nu is het uw beurt!

Google Map

Les Bois-Francs - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.