Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Hauts de Bruyères

Kasteelbezoek Château de Chambord

Terug in de lijst

Château de Chambord is het grootste en waarschijnlijk beroemdste kasteel aan de Loire. Het telt 440 kamers, 365 torens en 1036 ramen.
De bouw van Château de Chambord begon in 1519. Bedoeld als tijdelijk onderkomen voor jachtpartijen is het uitgegroeid tot een van de grootste kastelen van de Loire-streek. Zelfs Leonardo da Vinci schijnt nog een aandeel te hebben gehad in het ontwerp ervan. Het kasteel staat op de Wereld Erfgoedlijst - en zodra u het ziet, begrijpt u waarom.

45 minuten rijden met eigen vervoer.

Google Map

Les Hauts de Bruyères - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.