Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in park Le Lac d'Ailette

Maak je eigen Knuffel

Nieuwe activiteit: Maak je eigen Knuffel

Je eigen knuffeldier maken van begin tot eind! Van het soort knuffeldier, de kleding en het hart van het knuffeldier; de kids mogen zelf kiezen! Uiteindelijk ontvangen zij een geboortecertificaat - een nieuw vriendje is geboren.

Nouveau design

Vernieuwde cottages

De cottages in Le Lac d’Ailette glimmen meer dan ooit: onze Comfort, Premium en VIP cottages zijn namelijk in een nieuw jasje gestoken! Het kleurrijke aanzicht van de cottages is ook binnen doorgevoerd, met blauwe- en frisgroene muren en eigentijdse accessoires. Wat dacht je van een ligging aan het kristalheldere meer?

CRAZY KART

Crazy kart

Houden jullie van spanning? Dan heeft Center Parcs écht iets voor jullie! Wacht niet langer en probeer onze nieuwe zomer activiteit: Crazy Kart.

Neem plaats achter het stuur van jouw kart en rijd, draai of slip zoals een profcoureur. 

Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

Spa deep nature

De Spa Deep Nature® beloond met het Spa-A kwaliteitslabel!

Spa-A heeft het handvest kwaliteitslabel Spa-A toegekend aan de kuuroorden van Lac d'Ailette en Bois-Francs. Dit handvest beoordeelt de kwaliteit van de zorg van de gasten, de diensten en het verloop van de behandelingen, het materiaal en de ruimtes, de producten en de kwaliteit van de milieuvriendelijkheid van het kuuroord. 

Meer info
Ontdek

Le Lac d'Ailette - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.