Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Le Lac d'Ailette

La caverne du dragon

Terug in de lijst
  • Chemin des Dames
    02160 Oulches-la-Vallée-Foulon
    France
  • Het hele jaar geopend.
  • +33 (0)3 23 25 14 18
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Een tree, nog twee, nog drie... Het daglicht verdwijnt langzamerhand als je dichterbij komt... De koelte van de plek wordt bij elke stap beter voelbaar, het duister omhult u, de stilte drukt op u: nu bent u in het hol van de Caverne du Dragon.
Tijdens de Eerste Wereldoorlog, vanaf de eerste maanden van het jaar 1915, trokken Duitse troepen een steengroeve aan de Chemin des Dames in het département Aisne binnen die waarschijnlijk al vanaf de 16e eeuw geëxploiteerd werd. Meer dan een toevallige schuilplaats wordt de grot al snel een strategisch militair punt...
Nu is het aan u om de mysteries en geheimen ervan te doorgronden, duik in de geschiedenis van de Grote Oorlog!

Google Map

Le Lac d'Ailette - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.