Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Trois Forêts

Het spoor van Abreschviller

Terug in de lijst
  • 2 pl Norbert Prévot
    57560 Abreschviller
    France
  • Niet het hele jaar geopend, consulteer de website of de receptie van het park.
  • +33 (0)3 87 03 71 45
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Het spoor van Abreschviller is een spoorlijn en een toeristische trein in het massief van Le Donon, in de Vogezen. Oude treinen op stoom of diesel rijden over een lijn van 6,1 km die door het dal van de rode Saar slingert. Maak uw droom waar en bestuur een meer dan honderd jaar oude locomotief... Trouwens, waarom zou u niet naast de machinist gaan staan? Langs het parcours wachten u vermaak en vuurwerk, evenals een voorstelling van de circusschool, een buffet en grill, enz

Google Map

Les Trois Forêts - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.