De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Extraordinary Gardens

Neem de tijd om twee hectare natuur te ontdekken, gebouwd rond de vier elementen water, lucht, vuur en aarde. Vol met speeltuinen, leuke ervaringen voor je kinderen en verschillende kunstwerken. En nog meer dan 5 andere activiteiten...

Vier elementen

Breng een bezoek aan de tuinen in Villages Nature® Paris en maak kennis met de vier elementen aarde, water, vuur en lucht. Ontdek samen met je gezin of met vrienden alle verassingen die je tijdens je wandeling te wachten staan.

Ontmoeting met de tuinman

Maak tijdens je wandeling een praatje met de tuinman en kom meer te weten over zijn passie. Hij onthult je zijn geheimen en geeft je allerlei tips die ervoor zorgen dat je zelf zin krijgt om in je eigen tuin te werken!

Tot bezinning komen

Kleuren, texturen, smaken, geuren... De Extraordinary Gardens spreken al je zintuigen aan. Tuur naar de horizon vanaf de loopbruggen, laat je blik langs prachtige planten en bloemen glijden. Je fantasie wordt geprikkeld, je bent in verwondering, de tijd lijkt trager te gaan.

Activiteiten: Extraordinary Gardens

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende