De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Forest of Legends

Ontdek een fantastische Speeltuin voor je kinderen: verschillende glijbanen, touwbruggen en tokkelbanen zullen ze de tijd volslagen doen vergeten. Neem deel aan creatieve workshops en laat de kids hutten bouwen met behulp van materiaal dat in het bos gevonden wordt. En nog meer dan 5 andere activiteiten...

Speeltuin

Midden in het bos kunnen je kinderen zich urenlang vermaken in de kleurrijke speeltuin. Door speeltoestellen als de tokkelbaan, touwbruggen en glijbanen zullen ze de tijd volslagen doen vergeten.

Creatieve workshops

Terwijl kinderen volop genieten van het bos, leren ze houten hutten te bouwen. De kids laten hun creativiteit de vrije loop bij het maken van decoratieve voorwerpen die te maken hebben met de natuur, of maak samen met het hele gezin een sprookjeshuis. Kinderdromen worden hier werkelijkheid!

De groene schuilplaats

Een groot avontuur voor oudere kinderen! Hutten bouwen, over wiebelende hangbruggen lopen en mysterieuze paadjes ontdekken...

Activiteiten: Forest of Legends

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende