Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Villages Nature® Paris

Arc de Triomphe

Terug in de lijst
  • Place Charles de Gaulle
    75008
    France
  • Het hele jaar geopend.
  • +33 (0)1 55 37 73 77
  • Bekijk routebeschrijving

Een plaats waar grote nationale evenementen worden gehouden. Napoleon I deelde in 1806 al zijn wens mee om de Arc de Triomphe te bouwen. In 1836 werd het monument eindelijk ingehuldigd door de Franse koning Louis-Philippe, die het  heeft opgedragen aan de legers van de Revolutie en het Rijk. De onbekende soldaat werd in 1921 op het platform begraven. De zogenaamde 'eeuwige vlam' wordt elke dag om 18u30 opnieuw aangestoken.

Volledig tarief: € 12, met korting: € 9

Google Map

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.