Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Villages Nature® Paris

Opéra Garnier

Terug in de lijst
  • 8 Rue Scribe
    75009
    France
  • Het hele jaar geopend.
  • Bekijk routebeschrijving

Het Paleis Garnier is gelegen in het 9e arrondissement van Parijs en doet dienst als representatief gebouw van de tweede helft van de 19de eeuw. Het gebouw is ontworpen door de architect Charles Garnier. Het ontwerp werd behouden nadat er een wedstrijd mee gewonnen werd. De opera is de thuisbasis van enkele van de beroemdste opera's en balletten ter wereld. Elke dag geopend van 10u tot 16u30 (van 10u tot 17u30 van zondag 17 juli tot en met zondag 11 september) behalve op dagen met optredens in de namiddag en op uitzonderlijke sluitingsdagen.

Volledig tarief: € 11 / met korting: € 7 (voor personen jonger dan 25 jaar en personen met een abonnement op de Opera) / Gratis: kinderen jonger dan 12 jaar, gehandicapten en begeleider, werkzoekenden. Aan het loket bieden we korting aan voor families vanaf 4 personen.

Google Map

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.