Villages Nature® Paris

Villages Nature® Paris

Frankrijk, Parijs - Île De France, Marne La Vallée

Villages Nature® Paris - Restaurants & Shops

Geniet van een culinaire maaltijd: Italiaanse specialiteiten, authentieke gerechten geïnspireerd door de regio, een wijnbar, een theesalon en zelfbediening. Eet op jouw terras dankzij de thuisbezorgservice en ga winkelen bij de promenade langs het meer of de BelleVie-boerderij.

Restaurants

Lagon Café Villages Nature® Paris

Lagon Café

Gun jezelf een lekkere pauze tussen twee wateractiviteiten in. Je vindt hier heerlijke drankjes, ijsjes, hartige of zoete snacks en lekkere desserts.

Bar Bowling Villages Nature® Paris

Bar Bowling

Kom een cocktail of een warm drankje nuttigen in de bar tegenover de bowlingbaan. Geniet tussen twee strikes door van een snack of een ijsje.

Wijnbar Cépages Villages Nature® Paris

Wijnbar Cépages

Ontdek de smaken van onze regio via de verschillende traditionele gerechten die gepaard gaan met een glas wijn. Cépages ontvangt je in een warme en gezellige sfeer om van een heerlijk glas wijn te genieten. Je vindt hier ook kruideniersproducten en een selectie wijnen om mee te nemen.

Restaurant PUR etc. Villages Nature® Paris

Restaurant PUR etc.

PUR etc. bereidt gerechten met producten uit de streek van hoge kwaliteit en volgens het seizoen. Geniet van de heerlijke gerechten en verse sappen met zicht op het meer.

Restaurant Les Délices de la Ferme Villages Nature® Paris

Restaurant Les Délices de la Ferme

Het restaurant Les Délices de la Ferme verwelkomt je elke dag in een gezinsvriendelijke sfeer, voor jouw lunch en diner. Je zal genieten van dagelijkse specials en een gevarieerd menu met verse, seizoensgebonden en regionale producten. De hele dag kan je komen genieten van ontbijt, lunch, zelfgemaakt gebak, verse sappen, warme dranken of cocktails.

Italiaan Vapiano Villages Nature® Paris

Italiaan Vapiano

Proef de Mediterraanse gerechten met Italiaans accent die worden bereidt terwijl je toekijkt. Richt je direct tot de koks voor de bestelling van je pasta, pizza of salade en ga vervolgens aan de grote eiken tafels zitten.

Arrangement

Maaltijdpas lunch of dinner volwassene (>13 jaar oud)

Maaltijdpas lunch of dinner volwassene (>13 jaar oud)

Volwassene: €16,90 (>13 jaar oud)

Informatie

Ga voor een Maaltijd of Dinner Card en ontdek een van de gevarieerde en kwaliteitsvolle keukens van de verschillende restaurants op onze bestemming.

Inbegrepen

  • Cépages: 1 voorgerecht* + 1 hoofdgerecht* + 1/2 water + 1 koffie
  • Les Délices de la Ferme: 1 gerecht* + 1 dessert*.
  • PUR enz. : 1 gerecht* + 1 dessert* + 1 drankje* + 1 drankje*
  • Vapiano: waardebon ter waarde van € 16,90, af te trekken van de rekening (vrije keuze à la carte).
  • Lagon Café: broodjesmenu (1 koude sandwich* + 1 selectie dessert* + 1 selectiedrankje*) + 1 knoflook/peterselie-aardappel
  • Kindermenu's beschikbaar in restaurants.
  • * Te kiezen uit de Maaltijdpas selectie van elk deelnemend restaurant, die ter plaatse kan worden geraadpleegd.

Supermarkt

Bakkerij Chez Meunier

Bakkerij Chez Meunier

De bakkerij Chez Meunier op de Promenade du lac biedt een ruime keus aan broden, banket en gebakjes. Of geniet in de theesalon met zicht op het meer.

Supermarkt Franprix

Supermarkt Franprix

Vind alle producten die je tijdens je verblijf nodig hebt. Profiteer van de vele diensten zoals het uitlenen van tassen en paraplu's, de verhuur van keukenapparaten en zelfs hout voor een avondje bij de haard. Franprix ligt aan de Promenade du lac en is elke dag geopend, van 7.30 tot 22.00 u.

Shops

Swind® Concept Store

Swind® Concept Store

Ontdek een selectie artikelen voor het zwembad en zwemkleding van bekende merken. Deze winkel ligt tegenover Aqualagon en is elke dag geopend.

BelleVie Grocery

BelleVie Grocery

Kom eens kijken in de kruidenier BelleVie om de culinaire wereld van onze streek te leren kennen. Cadeau-ideeën, pakketjes en gastronomische souvenirs voor het hele gezin.

Nature & Découvertes

Nature & Découvertes

Gun jezelf een moment van ontspanning door deze winkel binnen te gaan met de geuren van natuurlijke producten. Nature & Découvertes biedt je welzijnsproducten, geurtjes, spellen, speelgoed voor kinderen, producten voor de wetenschap en voor de observatie van de natuur.

De getoonde prijzen zijn exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplicht beddengoed voor Comfort Cottages in Nederland, België en Duitsland (€ 8,95 per persoon), toeristenbelasting en heffingen.