Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in park Het Heijderbos

adventure golf

Vernieuwd: Adventure Golf (outdoor) in Het Heijderbos in een nieuw jasje

Het minigolfterrein in Het Heijderbos heeft een upgrade gehad. Maak plezier met de hele familie en sla samen een balletje op de vernieuwde Adventure Golf. Wordt het een hole-in-one of rolt de bal er langs? Spannend! 

MINIGOLF_INDOOR_INTERACTIVE

Vernieuwd: Interactive Indoor Minigolf in Het Heijderbos is één groot avontuur

Center Parcs blijft vernieuwen, bijvoorbeeld met de Action Factory waar een nieuwe Interactive Indoor Minigolf is met een jungle-jasje. En de baan is ook nog eens interactief. Sla je het balletje in het reuzenspinnenweb? Of in de bek van het nijlpaard?
Deel jouw heldendaden direct op Facebook en Instagram met #centerparcsnl!
Bekijk de 360° video
Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

High Adventure Het Heijderbos

NIEUW: High Adventure Experience

Sportievelingen en avonturiers, opgelet: verrassing tot spanning op grote hoogte. Op het nieuwe outdoor touwenparcours High Adventure Experience, hangt u meters boven de grond en legt u een heel parcours af. Niet voor angsthazen!
Nieuwe activiteiten Het Heijderbos

Cool! Volop nieuwe, spannende activiteiten in Het Heijderbos

Center Parcs blijft altijd vernieuwen, zodat u een onvergetelijke vakantie beleeft. Ontdek bijvoorbeeld de vernieuwde Action Factory van Het Heijderbos. Probeer je nieuwste trucjes uit op de trampolines. Kijk hoe de kids elkaar (van de) weg proberen te duwen in de zwevende Bumper Cars. Of laat ze rond ‘racen’ in de elektrische mini-cars. En wie lost het snelste alle raadsels op om te ontsnappen uit de Escape Room? Nog meer spanning vindt u ook buiten, op de gloednieuwe High Adventure Experience: durft u de klimpartij aan?
FAMILY_WORKSHOP_GAMES

Gezellig ontspannen met de hele familie.

Tijdens de familie workshops werken ouders samen met de kids aan hun knutselwerken, en kunnen ze achteraf genieten van het resultaat.  

Daarnaast kan ook een grote variëteit aan gezelschapsspellen gehuurd worden voor in de cottage. Monopoly, Trivial Pursuit, Twister... We hebben de leukste spellen voor het hele gezin klaar liggen.
KIDSSPA

Net als mama een echte VIP met Kids Spa!

Jouw dochter kan net als mama doen. Met een heuse schoonheidsbehandeling voelt ze zich een echte prinses.  

De voetjes worden gemasseerd, de nageltjes gevijld en gelakt. Om de luxe compleet te maken, krijgen ze een roze badjas aan en staat de kinderchampagne klaar!
CENTER_PARCS_EXCURSION

Entertainment stopt niet aan de grenzen van het park.

Center Parcs Excursies geeft de mogelijkheid om tijdens je vakantie te genieten van wat de omgeving rond het park te bieden heeft.

De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die je alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is je vakantieplezier helemaal compleet.
MON_PONEY

Urenlang bezig met hun favoriete dier. Compleet verliefd.

Bij Center Parcs kan het! Meisjes en jongens leren in “Mijn eigen pony” hoe het is om voor een eigen pony te zorgen en natuurlijk ook een eindje gaan rijden. 

Meer info

Het Heijderbos - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.