Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Het Heijderbos

Golf De Golfhorst

Terug in de lijst
 • Golfcomplex De Golfhorst BV
  Raamweg 8
  5966 RM America
  The Netherlands
 • Het hele jaar geopend.
 • 077 - 464 90 70
 • Bezoek de website
 • Bekijk routebeschrijving

Bij Golfcomplex de Golfhorst gaan gezelligheid en golfen hand in hand. De Golfhorst biedt een 18 holes golfbaan met gevarieerde beplanting, grote waterpartijen en hoogteverschillen voor ervaren golfers. Voor de beginnende speler zijn er een 9 holes PAR3 baan en een 9 holes pitch & putt-baan. Het Golfhorst complex beschikt over een sfeervol clubhuis, een terras, een golfschool, een golfshop en uitgebreide, openbare oefenfaciliteiten. Groepen kunnen bij de Golfhorst terecht voor een golfclinic.

Google Map

Het Heijderbos - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.