Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van De Huttenheugte

Drenthe Hunebedden

Terug in de lijst
  • Hunebedcentrum
    Bronnegerstraat 12
    9531 TG Borger
  • Het hele jaar geopend.
  • +31 599 236 374
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

In de buurt van Center Parcs De Huttenheugte ligt de 'Hunebedden Highway'. De Highway slingert dwars door Drenthe en staat volgebouwd met hunebedden of 'megalieten'. Indrukwekkende, stille en oeroude getuigen van de mensen die vijfduizend jaar geleden in Nederland leefden.
De enorme keien zijn afkomstig uit Zweden en Finland. Tijdens de ijstijd schoven ze via enorme gletsjers tot in Drenthe. Onze prehistorische voorouders gebruikten de hunebedden als grafzerk voor hun doden.
In het Hunebedcentrum van Borger kunt u dankzij film, multimedia en levensechte maquettes, de tijd van de mysterieuze prehistorische Hunebedbouwers beleven. Het Hunebedcentrum is gelegen naast het grootste hunebed van Nederland.

Google Map

De Huttenheugte - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.