Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van De Huttenheugte

Wandelen van boomtop naar boomtop

Terug in de lijst

Vanuit zo'n hoog perspectief zag u het bos nog nooit. Het Boomkroonpad in het natuurgebied 'Boswachterij Gieten-Borger' voert u van boomtop naar boomtop. Hier geniet u van de natuur op zeer hoog niveau. BospaardentramRond het Boomkroonpad valt nog veel meer te beleven: de Bospaardentram brengt u naar de mooiste plekjes van de Boswachterij. Op De Bosweide of in Het Lorkenspeelbos leven uw kinderen zich uit met het bouwen van hutten of het bakken van broodjes.

Vanuit het informatiecentrum Houtvester Kuhn Huis vertrekken vier wandelroutes.

Google Map

De Huttenheugte - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.