Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van De Kempervennen

Bergeijk: Groenste dorp van Nederland

Terug in de lijst
  • Promotie Bergeijk Bezoekerscentrum Teutenhuis
    Domineestraat 8a
    5571 EJ Bergeijk
  • Het hele jaar geopend.
  • 0497 558589
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

De gemeente Bergeijk bestaat voor 90% uit bossen, beken en boerenlandschap.
Je vindt er kilometers wandel- en fietspaden, mountainbike routes, ruiterpaden en veel avontuur en cultuur in het groen. Je kunt met de kinderen op avontuur op het Beleefpad Bergeijk of alles te weten komen over ecologisch tuinieren in Natuurtuin 't Loo.
Bijkomen van alle indrukken doe je in een van de vele restaurants, fiets- en wandelcafe's die dit Bourgondische Brabantse dorp rijk is.

10 minuten rijden van De Kempervennen. Bekijk ook eens onze speciale Pack&Go Fietsvakantie inclusief twee fietsen tijdens uw verblijf.

Google Map

De Kempervennen - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.