Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van De Kempervennen

PSV Stadiontour

Terug in de lijst
 • Philips Stadion ingang 17
  Stadionplein 4
  5616 RX Eindhoven
  Holland
 • Het hele jaar geopend.
 • +31 40 250 5505
 • Bezoek de website
 • Bekijk routebeschrijving

Ontdek het Philips Stadion met de PSV Stadiontour op slechts 30 minuten van De Kempervennen. De tour brengt je naar bijzondere plekken in het stadion zoals de kleedkamer, persruimte en als hoogtepunt een bezoek aan het veld. Tijdens de tour vertelt de gids leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. Nu je alles over het stadion weet is het tijd om de geschiedenis in te duiken, na de tour breng je een bezoek aan het interactieve PSV museum, waar kinderen een balletje kunnen trappen in het Phoxy Stadion. En je de grootste prijzen uit de historie kunt bewonderen. Daarnaast kun je genieten van een gratis drankje in het Caffee 1913 en ontvang je een PSV souvenir en kortingsvoucher voor de PSV Fanstore.

De tour is elke zaterdag en woensdag en duurt een uur. Reserveer op voorhand via Mijn Center Parcs en maak kans op een gesigneerde bal.

Google Map

De Kempervennen - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.