Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in park Limburgse Peel

Limburgse Peel

Snuif de frisse geur van vernieuwing op in Limburgse Peel

Boek je een verblijf in de bossen van Limburgse Peel, dan snuif je de geur van vernieuwing op. Zo zijn alle cottages aangepakt, van vloer tot plafond. De Market Dome heeft een nieuwe look met een mooie bamboekoepel en de supermarkt en het Grand Café zijn vernieuwd. Ook subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is verfrist: wat dacht je van een interactieve glijbaan, waar je zelf het thema kiest? Hierna breng je natuurlijk een bezoek aan de gloednieuwe Kinderboerderij. 

Nieuwe activiteiten

Nieuwe activiteiten in Limburgse Peel

Even samenkomen met het hele gezin? Bezoek dan de  gloednieuwe kinderboerderij. De konijnen, geiten en andere dieren geven jullie een warm onthaal. Of verhogen jullie graag de competitie binnen het gezin? Dan is de vernieuwde Adventure Golf (outdoor) een goed idee. Sla en balletje en houd de score bij! Een lesje Boogschieten geeft jou de mogelijkheid om net zo goed te worden als Robin Hood. Of ga de strijd aan tijdens de Family Laser Battle. Probeer de vijand te verslaan en zorg er zelf voor dat je niet geraakt wordt!

Limburgse Peel - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.