Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Limburgse Peel

Attractiepark Toverland

Terug in de lijst
  • Toverlaan 2
    5975 MR Sevenum
    Sevenum
  • Het hele jaar geopend.
  • + 31 (0) 77 467 70 50
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Op steenworp afstand van het park ligt Attractiepark Toverland. Of je nu voor de snelle achtbanen gaat of de spetterende waterattracties, in Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur! Test jouw maag in schommelschip Scorpios of ga de uitdaging aan van het metershoge Survival Parcours. Daarnaast is er de Magische Vallei, een prachtig themagebied met maar liefst acht attracties! Maak je op voor een verdraaid magische rit in de achtbaan Dwervelwind, of ga met de hele familie op een spetterende wildwateravontuur op Djengu River. Op zoek naar een unieke ervaring? Stap dan eens op Booster Bike en scheur op een motor door de bochtige baan. Gaat zelfs dat niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Center Parcs heeft een exclusieve deal met Toverland. Koop je Toverland entreebewijs extra voordelig op het park. Zo wordt het combineren van het attractiepark met de faciliteiten van Center Parcs wel heel aantrekkelijk!

Google Map

Limburgse Peel - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.