Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Limburgse Peel

De Pelen

Terug in de lijst
  • Moostdijk 15
    6035 RB
    Netherlands
  • Het hele jaar geopend.
  • Bekijk routebeschrijving

Op een half uurtje van park Limburgse Peel ligt een uniek natuurgebied, met Nationaal Park De Groote Peel als middelpunt. Het is een landschap van water en open vlaktes, waar je maar beter stevige waterdichte schoenen aan kunt hebben. Op de zandruggen lopen Shetland pony’s rond, en de heide kleurt prachtig paars aan het einde van de zomer. De rust van het gebied trekt wel 100 soorten broedvogels aan. ‘Buitencentrum De Pelen’ is het startpunt voor wandelroutes (eventueel met gids), je kunt er fietsinfo krijgen en je koopt er ook nog eens heerlijke streekproducten.

Google Map

Limburgse Peel - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.