Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Het Meerdal

Koeien kijken

Terug in de lijst
  • Laagheideweg 20
    5966 PL America
    Netherlands
  • Het hele jaar geopend.
  • +31 77 467 1810
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Hoeve de Hei ligt in het prachtige, weidse buitengebied van het Noord Limburgse dorpje America, tegenover Center Parcs Het Meerdal. De stal is voorzien van een 50m lange loopbrug en geeft u de gelegenheid om het reilen en zeilen in de stal te aanschouwen. Modern melkveebedrijf Hoeve de Hei biedt u de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op een modern melkveebedrijf en behoort tot één van de meest geautomatiseerde melkveebedrijven van Nederland en het werk wordt daar bijna geheel door robottechniek overgenomen.

Reserveren hiervoor is verplicht, mogelijk via de Receptie van Center Parcs.

Google Map

Het Meerdal - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.