Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in park Port Zélande

Nieuwe activiteiten in Port Zélande

Nieuwe activiteiten in Port Zélande

Nieuwe activiteiten met de ultieme kick! Bij de Cool Factor: Free Fall spring je van 7 meter hoogte in een echte vrije val vanaf een toren waarbij er natuurlijk is gezorgd voor een zachte landing. Durf jij het aan? Of kies voor de Cool Factor: Tower Jump waarmee je, vastzittend aan een touw, de diepte inspringt. Toch liever de hoogte via een andere manier opzoeken? Klim dan de toren op via de klimmuur en vind jouw weg naar de hoogte! Adrenalinekick gegarandeerd!

Ontdek de activiteiten
Vernieuwde VIP cottage PZ

Maart 2018 – Port Zélande is compleet vernieuwd!

Er heeft een frisse wind gewaaid door Port Zélande. Alle accommodaties zijn onlangs vernieuwd – appartementen en een mix van 2-, 4, -6 en 8-persoons Comfort, Premium en VIP cottages. Of kies voor een extra speciaal verblijf in een Lodgetent of Nieuwe Generatie Kindercottage. Fun gegarandeerd! Buiten de cottages hebben ook de Market Dome en Aqua Mundo flink wat vernieuwingen ondergaan. Met zelfs een spectaculair nieuw Water Playhouse in de Aqua Mundo. Benieuwd? Ontdek hier de vernieuwde cottages in 360° en boek direct jouw favoriete cottage.
Ontdek in 360°
Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

FAMILY_WORKSHOP_GAMES

Gezellig ontspannen met de hele familie.

Tijdens de familie workshops werken ouders samen met de kids aan hun knutselwerken, en kunnen ze achteraf genieten van het resultaat.  

Daarnaast kan ook een grote variëteit aan gezelschapsspellen gehuurd worden voor in de cottage. Monopoly, Trivial Pursuit, Twister... We hebben de leukste spellen voor het hele gezin klaar liggen.
CENTER_PARCS_EXCURSION

Entertainment stopt niet aan de grenzen van het park.

Center Parcs Excursies geeft de mogelijkheid om tijdens je vakantie te genieten van wat de omgeving rond het park te bieden heeft.

De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die je alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is je vakantieplezier helemaal compleet.
COOL_FACTOR_PAINTBALL

Ontdek de “battlefield” op Center Parcs!

Klaar voor een gevecht? Leef je nu uit op het strijdtoneel van Cool Factor: Paintball. Versla jij het team van je vrienden?  

Paintball is een aanvulling op de favoriete activiteiten van het Cool Factor programma. Binnen of buiten kunnen de kids een felle strijd met verfballetjes leveren.

Port Zélande - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.