Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in park Parc Sandur

PROMINENTCHAIR

Relaxen met een Prominent stoel in jouw cottage.

In de 5-persoons Comfort cottages op Parc Sandur bevindt zich nu een Prominent relaxstoel. De organische stoel past zich perfect aan jouw houding aan waardoor je even heerlijk kunt genieten.

Parc Sandur vernieuwd

Een vernieuwd Parc Sandur met een fris (en tropisch) tintje

Een tijdje geleden was het eindelijk zover: Parc Sandur is compleet vernieuwd. Het Parc Centrum, het zwembad en de cottages hebben een make-over gehad.Meer info
BABYEARLYSWIM

Baby’s genieten in alle rust in het zwembad.

De allerkleinsten kunnen nu kennismaken met het water tijdens het Baby Vroege-Vogel-Zwemmen. 

Deze activiteit biedt de mogelijkheid om met je baby een uur voor de openingstijden te gaan zwemmen, voor dat het grote publiek toestroomt.
CENTER_PARCS_EXCURSION

Entertainment stopt niet aan de grenzen van het park.

Center Parcs Excursies geeft de mogelijkheid om tijdens je vakantie te genieten van wat de omgeving rond het park te bieden heeft.

De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die je alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is uw vakantieplezier helemaal compleet.
Kinderboerderij

Kom langs op de nieuwe kinderboerderij!

Op Parc Sandur bevindt zich nu ook een echte kinderboerderij.

De schattigste konijnen, geiten en andere dieren staan te popelen om geaaid en gevoed te worden.

Parc Sandur - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.