Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Parc Sandur

Adventure Zoo WILDLANDS

Terug in de lijst
  • Raadhuisplein 99
    7811 AP Emmen
    Nederland
  • Het hele jaar geopend.
  • +31 591 850 855
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Nieuw vanaf 25 maart!

Reis door drie interactieve ontdekkingswerelden. Beleef spannende avonturen tussen het dichte junglegroen, bekijk giraffes, neushoorns en leeuwen van wel heel dichtbij op de savanne, en duik in de wereld van koude kusten en pinguïns.

Met de exclusieve Center Parcs meerdagenpas krijgt u voordelig en onbeperkt toegang tot WILDLANDS. Voor de prijs van een dagticket kunt u 3 of 7 dagen onbeperkt WILDLANDS bezoeken. Reserveer uw WILDLANDS meerdagenpas tegelijk met uw cottage.

Google Map

Parc Sandur - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.