Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Parc Sandur

Coevorden

Terug in de lijst
  • Haven 4
    Tourist Info Coevorden
    7741 JW Coevorden
  • Het hele jaar geopend.
  • +31 524 525 150
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

De beste manier om de historie van het oude stadje Coevorden te beleven is via een stadswandeling. U komt dan langs alle mooie plekjes in de voormalige vesting. In het midden van de stad ligt het kasteel, dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.
In museum Drenthe's Veste komt u meer te weten over de geschiedenis van Coevorden. De maquette van de vestingstad is het pronkstuk van de collectie en laat de situatie aan het begin van de 19e eeuw tot in detail zien.

Google Map

Parc Sandur - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.