Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Zandvoort

Oefen uw swing- word de nieuwe Tiger Woods!

Terug in de lijst
  • Open Golf Zandvoort
    Duintjesveldweg 3
    2041 TZ Zandvoort
  • Het hele jaar geopend.
  • +31 (0) 235 715 743
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Bij Open Golf Zandvoort hebben ze een hekel aan elitair gedoe. 'Golf is voor iedereen', luidt hun advies. Iedereen kan er dan ook een golfballetje slaan, voor betaalbare prijzen.Groentje of pro? Bent u een volslagen golfgroentje? Volg dan bij Open Golf Zandvoort een 'golfclinic' voor beginners. Bent u een ervaren golfer? Geniet dan van 9 uitdagende holes in de schitterende Zandvoortse duinen.

Ideaal voor gezinnen met oudere kinderen.

Google Map

Park Zandvoort - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.