Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Discover overview

WIJ Vakantierubriek

Even helemaal weg met een vakantie bij Center Parcs! Geniet altijd van heerlijk weer, met een tropisch klimaat in het zwemparadijs Aqua Mundo en de overdekte Market Dome. Dagelijks worden er talloze leuke, sportieve activiteiten georganiseerd en is er entertainment voor alle leeftijden. Wij bieden cottages in verschillende luxe niveaus - voor ieder wat wils.

Om er zeker van te zijn dat jullie een geweldig verblijf beleven zijn onze parken open met een aangepast aanbod en houden wij diverse veiligheidsmaatregelen aan.

Boek nu, beslis later: tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t/m 31/12/2021* en is er een extra mogelijkheid tot omboeken vanaf 1 dag voor aankomst in geval van reisbeperkingen. *Bekijk voorwaarden

Wij Vakantierubriek - Last Minute

Last Minute

Op korte termijn er nog even tussenuit? Boek nu je Last Minute vakantie bij Center Parcs.

Wij Vakantierubriek -Vroegboekkorting, Familie en 55+ Korting

Vroegboekkorting, Familie en 55+ Korting

Boek nu je verblijf met 20% vroegboekkorting.

Wij Vakantierubriek -Schoolvakanties

Schoolvakanties

Ook voor de schoolvakanties heeft Center Parcs aantrekkelijke aanbiedingen.

Wij Vakantierubriek - Vakantie met je baby

Vakantie met je baby

Voor het eerst zorgeloos op vakantie met je baby. Voor jou is het de eerste keer, wij zijn eraan gewend. Van cottage tot restaurants: alles staat klaar voor jou en je baby. Ontspan en geniet.Wij Vakantierubriek - Vakantie met je peuter

Vakantie met je peuter

Een schaterlach op de waterglijbaan. Trots op de fiets. Helemaal opgaan in de show van Orry & Vrienden. Er zijn zoveel momenten dat jij geniet van je peuter. En bij Center Parcs beleef je ze pas echt intens. Quality time, van opstaan tot bedtijd.


Wij Vakantierubriek - Vakantie met je kleuter

Vakantie met je kleuter

Tijdens de vakantie willen kinderen hun creativiteit en hun energie kwijt. Center Parcs is precies daarvoor gemaakt. In deze kindvriendelijke vakantieparken kun je rekenen op geweldige activiteiten en spannende uitdagingen voor de jonge avonturiers. Het wordt op die manier een heerlijk vakantie met kinderen.