Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Bannière MICE

Center Parcs: uw zakelijke bijeenkomst midden in de natuur

Een bijeenkomst organiseren bij Center Parcs betekent een combinatie van onderlinge banden versterken tussen de aanwezigen en prestaties verbeteren in een ideale omgeving, waar alles wordt gecombineerd om uw bedrijf succesvol te laten zijn. Ons aanbod is aangepast aan al uw wensen.

4 goede redenen om uw bijeenkomst bij ons te organiseren

4 goede redenen om je bijeenkomst bij ons te organiseren
1. Dichter bij uw plannen: seminars, congressen, productlanderingen, directievergaderingen, tentoonstellingen... Met onze moduleerbare vergaderzalen, allemaal volledig uitgerust en midden in de natuur, hebben wij alles wat u nodig heeft om van uw meest diverse zakelijke bijeenkomsten een succes te maken. 

2. Dichter bij uw doelstellingen: Wij kunnen u helpen een unieke bijeenkomst te creëren dat een blijvende indruk zal nalaten op uw klanten of collega's. Wij bieden u bijzondere locaties voor uw maaltijden, en avond met een originele amusementsprogramma en uiteraard een groot aantal zakelijke en verrassende vergaderruimtes in het hart van een ongerepte natuur. 

3. Dichter bij u en uw deelnemers: U kan rekenen op een gespecialiseerd team met een groot aanpassingsvermogen die zich aanpast aan uw wensen: u kiest uw accommodatie met dagelijkse hotelservice, uw catering bestaat uit gezonde en lokale producten, uw teambuildingsactiviteiten stimuleren de teamgeest, en u geniet van de natuur tussen meer en bos voor de ontspanning tussendoor.

4. Dichter bij de natuur en de regio's: Center Parcs werkt aan het behoud van de natuur en steunt de regio's waar de parken zich bevinden. U zult vooral onze lokale partners en onze dienstverleners waarderen die verse en gezonde streekproducten aanbieden voor duurzame lokale evenementen.

Kies het park dat bij uw behoeften past

Wij kunnen u ontvangen in onze parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. 
Bekijk al onze bestemmingen

Ontdek hieronder onze top 3 bestemmingen die u een onvergetelijk event zullen garanderen:

1. De Eemhof

Visuel
Op het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt De Eemhof. Een groene oase van rust die u misschien niet zou verwachten vlak bij Utrecht en Amsterdam. Wij stellen graag samen alles in het werk om er voor jullie een onvergetelijk verblijf van te maken. 

• Profiteer van een Business Center met 9 multifunctionele vergaderzalen (met eigen entree, ontvangstbalie en welkomstlounge met bar). Alle zalen zijn voorzien van projectiescherm, flip-over en daglicht.
750 cottages variërend van Comfort tot zeer luxe Marina Waterfront Suites en 50 hotelappartementen. 
Teambuilding en een reeks van veel verschillende activiteiten ter plaatse: Paintball, Klimparcours, Bowling, Kano, en nog veel meer. 

Meer informatie

2. Park Zandvoort

Visuel
Park Zandvoort ligt aan het strand en vlakbij Haarlem en Amsterdam: ideaal voor uw vergadering, brainstorm of (bedrijfs)feest. 

• Profiteer van een Business Center met 4 multifunctionele vergaderzalen en 4 boardrooms. Alle zalen zijn voorzien van een projectiescherm, flip-over en daglicht. 
432 cottages variërend van Comfort tot Premium tot zeer luxe VIP cottages en een 4 sterren hotel met 118 kamers allemaal met zeezicht. 
Teambuildingsactiviteiten ter plaatse: Beachgames, Bowling, Laser Battle, Duik clinic, ...
Meer informatie

3. Limburgse Peel

Visuel
De ligging van ons park Limburgse Peel te midden van de natuur zorgt ervoor dat je echt even weg bent. Het park is compact van opzet maar biedt voor een ieder wat wils. 

• Ondanks dat Limburgse Peel niet voorzien is van een Business Center kunnen wij u ook op dit park ondersteunen bij uw wensen, afhankelijk van uw specifieke wens, doel en budget. 
500 cottages variërend van Comfort tot zeer luxe VIP cottages. 
• Er zijn genoeg teambuildingsactiviteiten in Limburgse Peel: Bowling, sportactiviteiten, Beach volleybal, Golf, en nog veel meer.
Meer informatie

Contacteer ons

Contacteer ons
Heeft u nog vragen?
Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden via 0031 (0)10 4989789.

Heeft u een offerte nodig ?
Om een offerte aan te vragen, gelieve dit formulier in te vullen. 

Volg ons op LinkedIn

Wilt u meer weten ?
Klik op onderstaande link voor meer informatie over onze speciale aanbiedingen voor seminars:
Ga naar de speciale website