€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Center Parcs: uw zakelijke bijeenkomst midden in de natuur

Een bijeenkomst organiseren bij Center Parcs betekent een combinatie van business & pleasure. Wij zullen op basis van jouw wensen het Center Parcs concept zo toepassen dat de onderlinge banden en de samenwerking verbeterd en dit alles in een natuurrijke omgeving.

3 goede redenen om jouw bijeenkomst bij ons te organiseren

3 goede redenen om je bijeenkomst bij ons te organiseren
1. Dichter bij dan je denkt: onze parken bieden je een “alles onder één dak“ locatie voor bijvoorbeeld jouw seminar, congres, productlancering, brainstormsessie en directievergadering. Met onze multifunctionele vergaderzalen, allemaal volledig uitgerust en midden in de natuur, hebben wij alles wat je nodig hebt om van jouw zakelijke bijeenkomsten een succes te maken. 

2. Dichter bij jouw doelstellingen: wij kunnen je helpen een unieke bijeenkomst te creëren die een blijvende indruk zal nalaten op jouw relaties en/of collega's. Wij bieden je een scala aan zakelijke mogelijkheden variërend van multifunctionele vergaderzalen, (teambuilding) activiteiten op en rondom onze parken, restaurants en thema locaties voor een origineel en onvergetelijk avondprogramma en niet onbelangrijk diverse accommodaties voor jouw overnachting.

3. Dichter bij de natuur en de regio's: Center Parcs werkt aan het behoud van de natuur en steunt de regio's waar de parken zich bevinden. Je zult vooral onze lokale partners en onze dienstverleners waarderen die verse en gezonde streekproducten aanbieden voor duurzame lokale evenementen.
Ga naar de zakelijke website

Kies het park dat bij jouw behoeften past

Wij kunnen je ontvangen in onze parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. 
Bekijk al onze bestemmingen

Ontdek hieronder onze top 3 bestemmingen die je een onvergetelijk event zullen garanderen:

1. De Eemhof

Visuel
Bij De Eemhof ben je echt even samen met jouw collega's of zakelijke relaties! Centraal in Nederland, nabij Utrecht, Amsterdam en Schiphol, ligt De Eemhof in een prachtige bos- en waterrijke omgeving. Dé locatie voor jouw op maat gemaakte event, meeting, congres of personeelsfeest in een uniek all in one concept.

  • • Een Business Center van 700m2  met 9 multifunctionele vergaderzalen, alle voorzien van natuurlijk daglicht en een welkomstlounge met bar.

  •  50 hotelkamers en 750 cottages variërend van Comfort tot Premium tot zeer luxe VIP cottages voor 4 tot 12 personen.

  • • Diverse teambuilding activiteiten voor kleine en grote groepen variërend van: boogschieten, adventure challenge, klimparcours, bowling en nog veel meer. 

Meer informatie

2. Hotel & Park Zandvoort

Visuel
Gelegen pal aan het strand, maar ook in de directe nabijheid van Haarlem en Amsterdam. Perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en daarmee dé ideale locatie voor jouw vergadering, brainstorm en of teambuilding. 

  • • Een Business Center met 4 multifunctionele vergaderzalen en 3 boardrooms, alle voorzien van natuurlijk daglicht. 

  • 112 hotelkamers met zeezicht en 412 cottages variërend van Comfort tot Premium tot zeer luxe VIP cottages voor 4 tot 18 personen. 

  • • Diverse teambuilding activiteiten: strandactiviteiten, race clinics, bowling, beach clean up en nog veel meer. 

Meer informatie

3. Limburgse Peel

Visuel
De ligging van Limburgse Peel te midden van de Nationale parken De Peel en Maasduinen zorgt ervoor dat je echt even weg bent. Het park is compact van opzet en biedt voor een ieder wat wils. 

  • • Een Business Center met 4 multifunctionele vergaderzalen, een event lounge en een evenementenhal, alle voorzien van natuurlijk daglicht. De diverse ruimtes kunnen perfect gecombineerd worden tot exclusieve event locatie. 
  • 500 cottages variërend van Comfort tot VIP cottages. 
  • • Diverse teambuilding activiteiten: bowling, beach volleybal, Supa Golf en nog veel meer.
Meer informatie

Contacteer ons

Contacteer ons
Heb je nog vragen?
Onze experts staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden via 0031 (0)10 4989789.

We helpen je graag op weg!
Sta je op het punt om een zakelijke bijeenkomst te organiseren, wij denken graag met je mee! Vraag vrijblijvend een offerte aan via dit formulier of neem contact op met bovenstaand nummer. Klik op onderstaande link om nog meer te weten te komen over ons aanbod:
Ga naar de zakelijke website