Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Activiteiten in Het Heijderbos

Paardrijden in de bossen, een adrenalinekick aan de Zip Wire, spieren losmaken in het Sport Center en paintballen met vrienden. In de manege bij het park begint uw prachtige rit door de Maasduinen. Voel de adrenaline als u hangend aan de Zip Wire over een 100 meter lange kabelbaan scheert. In het Sport Center kunt u klimmen, (tafel)tennissen en badmintonnen. Of is indoor paintball meer voor u?

Het Heijderbos - Je boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.