€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Echt even samen

Even ertussenuit, midden in de natuur. Ieder op zijn eigen manier, en toch samen. Daar staat Center Parcs voor!

De leukste activiteiten voor jong en oud

Doe samen de leukste dingen. Binnen en buiten, dus het weer speelt geen rol. In elk park vind je een mix van activiteiten. Inspannend en ontspannend, op water en tussen de bomen. En er is altijd iets nieuws te beleven!

Kom binnen, en voel je thuis

Op vakantie en tegelijkertijd een gevoel van thuis midden in de natuur. Er is altijd een cottagetype en luxeniveau dat perfect bij jouw vakantieplannen past.
Cottages Center Parcs

Cottages

We hebben ze in alle soorten en maten. Altijd midden in de natuur, met een woonkamer, keuken, slaapkamer(s), badkamer(s) en een eigen privéterras. Je kunt kiezen uit verschillende luxeniveaus.

Bijzondere accommodaties Center Parcs

Bijzondere accommodaties

Woonboten, Boomhuizen, Jungle Cabana's en cottages met een speciaal thema: als je kiest voor een Bijzondere accommodatie, kom je zeker met unieke vakantieverhalen thuis.

Hotelkamers / Appartementen Center Parcs

Hotelkamers / Appartementen

In sommige parken vind je appartementen of hotelkamers. Appartementen, met dezelfde voordelen van een cottage maar dan compacter. En hotelkamers, centraal gelegen met hotelservices en ontbijtbuffet.

Restaurants & Shops

Het bruist in de Market Dome. Samen ontbijten en dineren onder de palmbomen. Iets bestellen voor in je cottage, boodschappen doen in de supermarkt of shoppen in de winkels. En tussendoor een terrasje pakken, hoort bij de vakantie.
Restaurants Center Parcs

Restaurants

Groepsoverleg! Waar eten we vanavond? Authentiek Italiaans, het eindeloze buffet, op de avontuurlijke toer bij het grillspecialiteitenrestaurant - het is allemaal even lekker!