€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Ontdek alle evenementen bij Center Parcs

Even lekker een paar dagen genieten met vrienden of familie, maar dan nét even anders...

Center Parcs Events voegt net dat extraatje toe aan je verblijf, met het échte Center Parcs gevoel gewoon binnen handbereik. Welk event je ook kiest, ze zorgen allemaal voor een zorgenloos verblijf in één van onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk!
Latin Weekender

Latin Weekender

Latin Weekender is het ultieme weekend om je onder te dompelen in de Latin Lifestyle Experience! Van 15 tot 18 maart 2024 wordt Limburgse Peel compleet gehuld in tropische sferen vol Latin dans, muziek, lekker eten en feest!

Hello Festival

Hello Festival

Hello Festival draait om saamhorigheid, gezelligheid, dansen en plezier maken. Combineer je bezoek aan het festival op zaterdag 8 juni 2024 met een ontspannen verblijf bij Parc Sandur. Het festivalterrein ligt op slechts 10 minuten fietsen en is dus dé ideale uitvalsbasis!

Rowwen Hèze Slotconcert

Rowwen Hèze Slotconcert

Traditiegetrouw vindt het Rowwen Hèze Slotconcert plaats in het Limburgse America. Het Slotconcert is deze keer op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2024 en zowel Het Meerdal als Limburgse Peel liggen op steenworp afstand van het festivalterrein.

Jera on Air

Jera on Air

Jera on Air is hét grootste Punk, Hardcore en Metalcore festival van de BeNeLux van 27 t/m 29 juni 2024. Op slechts 8 km van het festivalterrein liggen Limburgse Peel en Het Meerdal oftewel dé uitvalsbasis voor een gezellig en muzikaal ‘rockin’ weekend!

International Beetle Weekend

International Beetle Weekend

During the weekend of May 24, the 1st International Beetle Weekend in the Netherlands will take place at Center Parcs Limburgse Peel. The event is the place to be for the real Beetle enthusiast!