Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Activiteiten in Port Zélande

Een eldorado voor water- en strandsporters. En bij slecht weer is er natuurlijk de Adventure Factory! Het Grevelingenmeer is ideaal voor watersporters - windsurfers en zeilers maar ook duikers. Aan de andere kant van het park ligt de Noordzee: perfect om te strandzeilen en kitesurfen. De overdekte Adventure Factory heeft een spectaculaire minigolfbaan, megazandbak en veel meer.

Windsurfen

Windsurfen kan je nu erg makkelijk leren en vooral... het is pure fun!

Strandzeilen

Strandzeilen
Laat de wind wapperen in uw haren
Meer info

Port Zélande - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.