Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Ontdek de Duitse parken van Center Parcs!

Er is veel te ontdekken in en rondom onze bungalowparken tijdens uw vakantie in Duitsland. Zo vindt u er schitterende natuurgebieden, leuke steden of wat dacht u van de Duitse kust? Tijdens een vakantie in Duitsland beleeft u het allemaal.

Center Parcs heeft maar liefst vier prachtige bungalowparken voor een onvergetelijke vakantie in Duitsland! Heerlijk tot rust komen midden in de natuur.

Boek vroeg voor meer voordeel

Hoe vroeger van te voren u uw vakantie in Nederland boekt, hoe meer vroegboekkorting u krijgt (10, 15 of 20%). U krijgt er bovendien 4 gratis Toppings bij. Daarmee kunt u op het park leuke activiteiten en faciliteiten boeken zoals een fiets huren, klimmen, heerlijk naar de sauna of wifi in uw cottage. Zo stelt u met Toppings uw ideale vakantie in Nederland samen.

Duitse vakantieparken

In Duitsland vindt u de volgende Center Parcs vakantieparken, elk met hun eigen bijzonderheden:

  • Bispinger Heide. Als u op zoek bent naar een vakantie waarin werkelijk àlles kan, dan is Center Parcs Bispinger Heide bij Hamburg de ideale keuze.
  • Het Park Winterberg (Hochsauerland). Middenin het Winterberggebied ligt Park Winterberg (Hochsauerland): de ideale uitvalsbasis voor uw volgende wintersport vakantie.
  • Park Eifel. Buiten sporten is heerlijk, en dat kunt u in Center Parcs Park Eifel volop: fietsen huren, mountainbiken of Nordic Walken in het grootste Nordic Fitness Park van Europa.
  • Park Nordseeküste. Op het altijd groene schiereiland Butjadingen in het Duitse deel van de Waddenzee - bezorgt u een ongekend gevoel van rust en ruimte.
  • Park Bostalsee. Het grote watersportmeer bij Park Bostalsee is het droomdomein van zeilers en surfers, terwijl rondom het park een netwerk van avontuurlijke fiets- en wandelpaden ligt.

Volgende
Altijd inbegrepen Meer informatie

Ontvang onze aanbiedingen en laatste nieuwtjes

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,25 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen.