Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Mijn reisgezelschap

Lekker ertussenuit? Center Parcs biedt de ideale vakantie-ervaring voor iedereen. Voor de eerste vakantieherinnering van je baby, eindeloos plezier voor je peuter, actie voor je tiener en we-time voor jullie samen. Hoog tijd voor een familievakantie of een vriendenweekend? Maak mooie vakantieherinneringen en deel ze met elkaar!
Reisgezelschap: Op vakantie met je baby

Op vakantie met je baby

Wil je een babyvriendelijke vakantie, dan ga je naar dé expert: Center Parcs. Alles is geregeld, zo hoeven jullie je enkel druk te maken om wat ertoe doet. Genieten van jullie kleintje.

Reisgezelschap: Op vakantie met je peuter

Op vakantie met je peuter

Center Parcs is het ultieme speelparadijs voor je peuter. Met tal van nieuwe belevenissen is een schaterlach van je peuter gegarandeerd. Maak samen de mooiste vakantieherinneringen.

Reisgezelschap: Op vakantie met kinderen

Op vakantie met kinderen

Heb je het over kindvriendelijke vakantieparken, dan heb je het over Center Parcs. Waar fantasieën tot leven komen en coole kids hun grenzen verleggen. Gegarandeerde pret!

Reisgezelschap: koppelvakantie, op vakantie met z'n tweeen, samen weg

Op vakantie met z'n tweeën

Ben je echt even toe aan we-time? Ga er dan samen eens een weekje tussenuit. Leuke dingen ondernemen, de natuur in, genieten van lekker eten en drinken, én van elkaar…

Reisgezelschap: Op vakantie met tieners, pubers

Op vakantie met tieners

Je vakantie met tieners is bij Center Parcs zeker geslaagd. Ze kunnen hun eigen gang gaan, maken nieuwe vrienden en ontdekken nieuwe dingen. Terwijl jij een oogje in het zeil houdt.

Reisgezelschap: Op vakantie met de hele familie, familievakantie

Op vakantie met familie

Is het hoog tijd voor een familievakantie? Versterk de familiebanden met leuke activiteiten, ga uit eten en verblijf in een grote cottage. Ieder z’n Center Parcs.

reisgezelschap: Op vakantie met vrienden, vriendenweekend, vriendenvakantie

Op vakantie met vrienden

Ga je een vriendenweekend organiseren, dan zoek je Center Parcs. Samen relaxen, eten en drinken, nieuwe ervaringen opdoen – dat is wat er echt toe doet.

Hond

Op vakantie met je hond

Natuurlijk kan je hond mee op vakantie! Hij voelt zich meteen thuis in onze huisdiervriendelijke cottages, in de bossen of aan het strand. De ideale omgeving voor lange wandelingen in de buitenlucht.