Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

FAQ Picture
 • Vragen rondom jouw verblijf en het coronavirus
  Veiligheidsmaatregelen Aqua Mundo en info m.b.t. reserveren Aqua Mundo
  Mijn verblijf voorbereiden
  Mijn verblijf
  Reserveren en betalen
  Beheer mijn boeking
  Vragen omtrent Terhills Resort
  Verzekering
  • Vragen rondom jouw verblijf en het coronavirus

   Vragen rondom jouw verblijf en het coronavirus

   Wat is de huidige situatie in de parken in Nederland & België?

   Onze parken in Nederland zijn geopend.

   Als je naar Nederland reist uit een geel gebied moet je een COVID Certificaat kunnen voorleggen om een (zelf)quarantaine van 10 dagen te vermijden. Dit certificaat kan zijn: bewijs van volledige vaccinatie (+ 2 weken), negatieve covid-19 test (max. 72 uur) of een bewijs van herstel. 

   Op basis van de persconferentie van 26 november 19.00 uur zijn wij genoodzaakt om vanaf zondag 28 november, tot in ieder geval zondag 19 december, de volgende maatregelen te nemen in onze parken:

   • Onze restaurants, terrassen en bars zijn geopend tot 17.00 uur. Onze Take Away service en Retail Delivery services blijven beschikbaar, om jou en je gezin de mogelijkheid te bieden om in de cottage te genieten van lekker eten & drinken. De supermarkt zal open blijven tot 20.00 uur.
   • De Aqua Mundo sluit om 17:00 uur. 
   • Onze overige winkels en faciliteiten zoals bowling, kinderboerderij, GameTown en binnenspeeltuinen sluiten om 17:00 uur.
   • Onze sauna- en wellnessfaciliteiten zijn geopend tot 17.00 uur.

   Daarnaast gelden de bestaande veiligheidsmaatregelen voor alle parken in Nederland:

   • Wij doen er alles aan om de veiligheid van onze medewerkers en gasten te waarborgen. Wij vragen al onze gasten en medewerkers om regelmatig 20 seconden de handen te wassen, te hoesten/niezen in de elleboog, papieren zakdoekjes te gebruiken, de 1,5 meter te respecteren en het schudden van handen te vermijden.
   • Op advies van de Nederlandse overheid mogen gasten met hun eigen huishouden en maximaal 4 andere personen in een accommodatie verblijven (kinderen van 12 jaar of jonger tellen niet mee).
   • Gasten dienen op alle (openbare) locaties de 1,5 meter afstandsregel te respecteren.
   • Het dragen van een mondkapje verplicht in alle binnenfaciliteiten voor alle gasten van 13 jaar en ouder, ook in de kleedkamers van de Aqua Mundo. Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze restaurants en bars, behalve als je aan tafel zit. 
    Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is open, inclusief wildwaterbanen, waterglijbanen en kinderbaden. Een coronatoegangsbewijs* is verplicht om de Aqua Mundo binnen te komen. Iedereen vanaf 18 jaar moet een geldig bewijs kunnen tonen om toegang te krijgen. Iedereen vanaf 18 jaar moet zich hierbij ook kunnen legitimeren. 
   • Het coronatoegangsbewijs* geldt voor alle binnen sportactiviteiten, zowel voor publiek als voor deelnemers. Iedereen vanaf 18 jaar moet een geldig bewijs kunnen tonen om toegang te krijgen. Hierbij moet je je kunnen legitimeren. 
   • Voor toegang tot een bar, restaurant of terras (exclusief afhaal- en bezorgdiensten) geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs* moet kunnen tonen bij binnenkomst. Iedereen vanaf 14 jaar moet zich hierbij ook kunnen legitimeren. Je kunt een coronatoegangsbewijs krijgen als je volledig gevaccineerd bent, volledig hersteld bent of een negatieve covid-19 test hebt die minder dan 24 uur oud is. 
   • In of nabij onze parken zijn testlocaties beschikbaar die kunnen worden geboekt via www.testenvoortoegang.org. Ze zijn beschikbaar op de volgende plaatsen:
      • De Kempervennen: Ter plaatse beschikbaar
      • De Eemhof: Ter plaatse beschikbaar
      • Het Heijderbos: Ter plaatse beschikbaar
      • Port Zélande: Ter plaatse beschikbaar
      • Park Zandvoort: 700 meter van park beschikbaar
      • Het Meerdal/Limburgse Peel: Ter plaatse beschikbaar
      • De Hutteheugte: Ter plaatse beschikbaar 
      • Parc Sandur: Ter plaatse beschikbaar
   • Voor gasten zonder bewijs van vaccinatie of herstel blijft het gratis om je te laten testen. Met de CoronaCheck-app op je mobiele telefoon kun je een coronatoegangsbewijs* krijgen. 
   • Bekijk de Center Parcs-App voor de meest actuele informatie met betrekking tot het gedetailleerde productaanbod, of via onze website.

   * Een coronatoegangsbewijs is een QR code die aantoont dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of een testbewijs van maximaal 24 uur oud hebt. Enkel een vaccinatie/test/herstel-bewijs zonder QR code volstaat niet. 


   Onze parken in België zijn open.
   • Wij doen er alles aan om de veiligheid van onze medewerkers en gasten te waarborgen. Zo vragen wij al onze gasten en medewerkers om regelmatig 20 seconden de handen te wassen, te hoesten/niezen in de elleboog, papieren zakdoekjes te gebruiken, de 1,5 meter afstand te respecteren en het schudden van handen te vermijden.
   • De Aqua Mundo is open
   • De indoor restaurants, buffetten en terrassen zijn open tot 23:00 uur. Gasten mogen met maximaal 6 personen aan één tafel zitten (m.u.v. grotere huishoudens).  
   • De binnenspeeltuinen (Discovery Bay, BALUBA, Action Factory) zijn op dit moment gesloten.
   • Binnen (sport)activiteiten zijn beschikbaar, maar publiek is niet toegestaan. 
   • Alle volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar verplicht zijn om een mondmasker te dragen in alle indoor faciliteiten.
   • In Center Parcs Les Ardennes vragen wij vanaf 1 november 2021 alle gasten vanaf 16 jaar om het coronatoegangsbewijs* te tonen bij binnenkomst. Gasten die het bewijs niet kunnen laten zien worden niet toegelaten tot het park. Na het tonen van het coronatoegangsbewijs* hoeven gasten geen mondmasker meer te dragen in het park.
   • Voor onze Vlaamse parken geldt dat vanaf 1 november het tonen van een coronatoegangsbewijs* verplicht is bij het betreden van restaurant en bar vanaf 16 jaar. Het dragen van een mondmasker is verplicht tenzij je aan de tafel zit. 
   • Controleer de Center Parcs App voor de meest up-to-date informatie met betrekking tot ons productaanbod, of via onze website

   * Een coronatoegangsbewijs is een QR code die aantoont dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of een testbewijs hebt. Een negatieve test is 48 uur geldig. Indien nodig moeten gasten zich tijdens hun verblijf opnieuw laten testen. Er zijn geen testlocaties in de Belgische parken. Naast het coronatoegangsbewijs moet je je ook kunnen legitimeren.  

   Wat is de huidige situatie in de parken in Duitsland en Frankrijk?

   Onze parken in Duitsland zijn geopend. Volgens de officiële wetgeving betreffende COVID-19 zijn de beperkingen vastgesteld per deelstaat waar een park is gevestigd. Voor toegang tot een park, de Aqua Mundo, de Market Dome, de centrale voorzieningen en activiteiten gelden momenteel de volgende beperkingen per park:

   Geldig voor alle parken in Duitsland:

   - Bekijk de huidige openingstijden in de Center Parcs app.
   - Als gevolg van de beperking van de groepsgrootte kunnen er wijzigingen optreden in het aanbod van activiteiten. Raadpleeg de Center Parcs App voor de meest actuele informatie over het gedetailleerde productaanbod, of via onze website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/zorgeloze-vakantie_sck
   - Wij vragen onze gasten om altijd op te hoogte te zijn van de regelgeving van de regio waar onze parken zich bevinden en te informeren naar de officiële wetgeving: COVID-19 Dashboard: https://experience.arcgis.com/experience/478220a4c454480e823b17327b2bf1d4/page/page_0/.
   - Let op: er gelden quarantaine-eisen voor mensen die uit een risicogebied (virusvariant of gebied met hoge incidentie) komen. Bovendien ben je verplicht je digitaal te registreren en je moet een negatieve testresultaat uploaden via https://www.einreiseanmeldung.de/#/
   - 2G-en 3G zijn als volgt aantoonbaar: 
     - Personen die gevaccineerd zijn met een in de EU toegelaten COVID-19 vaccin en bij wie het ten minste 14 dagen geleden is sinds toediening van de laatste vaccindosis. 
     - Herstellende personen van ten minste 28 dagen maar niet ouder dan 6 maanden. 
     - Een antigeen sneltest van een officieel testcentrum, niet ouder dan 24 uur, of een PCR-testresultaat. 

   Belangrijke mededeling:
   Het RKI en het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken hebben Nederland tot COVID-19-gebied met hoge incidentie verklaard met ingang van zondag 21 november 2021. Dit betekent dat als je naar Duitsland reist, je 10 dagen in quarantaine moet als je niet volledig gevaccineerd of hersteld bent. Bij een negatieve antigeensneltest kan de quarantaine tot 5 dagen worden verkort. Deze regeling geldt voor alle personen van 0 jaar en ouder die naar Duitsland reizen vanuit een gebied met een hoge incidentie. Voor kinderen jonger dan 12 jaar eindigt de quarantaine na 5 dagen. 


   Als jouw boeking dankzij de wet- en regelgeving van de lokale overheid niet mogelijk is, zal Center Parcs via SMS en/of e-mail contact opnemen met je en je omboeken naar een andere datum/park/land. 

   Park Nordseeküste: 
   - "2G" bij aankomst ter plaatse en voor toegang tot overdekte gebieden zoals de Market Dome en de Aqua Mundo. Vanaf 1 december 2021 zijn "2Gplus" en FFP2-maskers in binnenruimtes verplicht. 
   - "3G" voor toegang tot buiten gedeeltes van restaurants en buitenactiviteiten. Vanaf 1 december 2021 "2G". 
   Uitzonderingen:
     - Kinderen tot en met 17 jaar, hoeven ook geen bewijs van testen te hebben. 
     - Zwangere vrouwen en andere personen die niet gevaccineerd kunnen worden, met een medische verklaring + negatieve antigeen sneltest (niet ouder dan 24 uur). 
   - Alle activiteiten en faciliteiten zijn open. Aqua Mundo met beperkte capaciteit (50%). 
   - In een cottage is het toegestaan met met maximaal 15 personen te verblijven. 

   • Bispinger Heide:
   - "2G" bij aankomst ter plaatse en voor toegang tot overdekte gebieden zoals de Market Dome en de Aqua Mundo. Vanaf 1 december 2021 zijn "2Gplus" en FFP2-maskers in binnenruimtes verplicht. 
   - "3G" voor toegang tot buiten gedeeltes van restaurants en buitenactiviteiten. Vanaf 1 december 2021 "2G". 
   Uitzonderingen:
     - Kinderen tot en met 17 jaar, hoeven ook geen bewijs van testen te hebben. 
     - Zwangere vrouwen en andere personen die niet gevaccineerd kunnen worden, met een medische verklaring + negatieve antigeen sneltest (niet ouder dan 24 uur). 
   - Alle activiteiten en faciliteiten zijn open. Aqua Mundo met beperkte capaciteit (50%), sauna op reservering en vooraf bepaalde tijdssloten. 
   - Er is geen beperking voor het maximum aantal personen per cottage. 

   Park Eifel:
   - "2G" voor alle gasten ouder dan 17 jaar (gevaccineerd of hersteld (>28 dagen) bij aankomst). Kinderen van 12 t/m 17 jaar moeten een negatieve uitslag van de snelle antigeentest kunnen tonen (niet ouder dan 24 uur). 
   - "2G" voor indoor faciliteiten voor alle gasten ouder dan 17 jaar (gevaccineerd of hersteld (>28 dagen) bij aankomst). Kinderen van 12 t/m 17 jaar moeten een negatieve uitslag van de snelle antigeentest kunnen tonen (niet ouder dan 24 uur). 
   - Alle faciliteiten zijn open behalve de sauna. Aqua Mundo, bowling en Kids Factory zijn open met een beperkte capaciteit (50%). Entertainment voor kinderen en sport activiteiten vinden vooral buiten plaats. 
   - Voor House of Games, Kids Factory, Aqua Mundo en binnenrestaurants (behalve bezorgservice en supermarkt) hebben alle gasten een negatieve Covid-19 test nodig (niet ouder dan 24 uur, niet nodig voor kinderen onder de 12 jaar en schoolkinderen op vertoon van hun studenten ID) of moeten volledig gevaccineerd of hersteld zijn (>28 dagen < 6 maanden).
   - Bezetting per cottage: maximaal 25 personen per cottage inclusief kinderen tot en met 11 jaar.

   • Park Bostalsee:
   - "2Gplus" voor aankomst in het park en voor toegang tot de binnenruimtes zoals de Market Dome en de Aqua Mundo en de buitenruimtes van restaurants. 
   - "2G" voor buitenactiviteiten. Dit geldt ook voor het Cycle Center. 
   - Alle activiteiten en faciliteiten (m.u.v. de Bungee Trampoline) zijn open. De Aqua Mundo is geopend maar er moet vooraf een tijdslot gereserveerd worden via de Center Parcs app. 
   - Bezetting per cottage: maximaal 10 personen per cottage plus kinderen tot en met 14 jaar.

   Park Hochsauerland:
   - "2G" bij aankomst voor alle gasten ouder dan 15 jaar (gevaccineerd of hersteld (>28 dagen) bij aankomst). Kinderen tot en met 15 jaar zijn vrijgesteld van testen. 
   - "2G" voor toegang tot indoor faciliteiten voor alle gasten ouder dan 15 jaar (gevaccineerd of hersteld (>28 dagen) bij aankomst). Kinderen tot en met 15 jaar zijn vrijgesteld van testen. 
   - "2G" voor toegang tot buiten gedeeltes van restaurants en buitenactiviteiten voor alle gasten ouder dan 15 jaar (gevaccineerd of hersteld (>28 dagen) bij aankomst). Kinderen tot en met 15 jaar zijn vrijgesteld van testen. 
   - Alle activiteiten en faciliteiten zijn open. De Aqua Mundo en de Spa zijn open met beperkte capaciteit (max. 50%).
   - Er is geen beperking voor het maximum aantal toegestane personen per cottage.

   Park Allgäu:
   - "2G": Bij aankomst voor alle gasten ouder dan 5 jaar (gevaccineerd of hersteld (> 28 dagen) bij aankomst). 
   - "2G": Het bewijs van volledige vaccinatie of hersteld (>28 dagen) zijn, moet ook getoond worden aan de ingang van alle indoor faciliteiten zoals de Market Dome en Spa faciliteiten.*
   *Uitzondering: Voor schoolkinderen tot en met 17 jaar en personen die niet gevaccineerd mogen worden (met bewijs van school/arts), volstaat een snelle antigeentest (niet ouder dan 24 uur).
   - "3G": moet ook worden aangetoond voor het gebruik van buitenactiviteiten en gastronomie. Personen ouder dan 5 jaar moeten een PCR-test laten zien die niet ouder is dan 48 uur.*
   *Uitzondering: Voor schoolkinderen tot en met 17 jaar en personen die niet gevaccineerd mogen worden (met bewijs van school/arts), volstaat een snelle antigeentest (niet ouder dan 24 uur).
   - Voor personen uit hoogrisicogebieden die niet gevaccineerd of hersteld zijn, geldt een quarantaineverplichting van 10 dagen, voor kinderen van 0-12 een quarantaineverplichting van 5 dagen.
   - Er is toegangscontrole in de Market Dome.
   - Alle activiteiten en faciliteiten zijn open.
   - In een cottage is het toegestaan om met 1 huishouden plus 1 extra persoon (die gevaccineerd of hersteld zijn, personen die niet gevaccineerd mogen worden tellen niet mee) te verblijven. 

   Belangrijke mededeling: Vanaf 3 december 2021 is het gele vaccinatiebewijs niet meer geldig als 2G/2Gplus bewijs. Alleen een QR code wordt dan nog geaccepteerd. 

   Onze parken in Frankrijk zijn geopend:
   •  Er wordt van gasten vanaf 12 jaar en 2 maanden gevraagd om een Covid-gezondheidspas te laten zien bij aankomst bij de ingang van het park. Kinderen jonger dan 12 jaar en 2 maanden worden niet gevraagd om een Covid-gezondheidspas. 
   •  Eenmaal op het park, hebben de gasten vrije toegang tot alle restaurants, winkels, Aqua Mundo en activiteiten.
   • Als een gast het park verlaat voor een dag, zal er bij terugkomst opnieuw gevraagd worden om de Covid-gezondheidspas te laten zien bij de ingang van het park.
   • De Covid-gezondheidspas is:
   o Een volledig vaccinatie overzicht (geldig vanaf 7 dagen na de laatste vaccinatie, afhankelijk van het soort vaccinatie).
     - Vanaf 15 december 2021 is de "gezondheidspas" voor 65-plussers niet meer geldig als de boostervaccinatie niet binnen 7 maanden na de laatste vaccinatie is gegeven.
     - Vanaf 15 januari 2022 moeten 18- tot 65-jarigen bewijzen dat ze een boostervaccinatie hebben gehad om hun gezondheidspas te verlengen.
   o Een negatieve PCR of sneltest (niet ouder van 48 uur op de dag van aankomst)
   o Een positieve test van herstel van Covid-19. Deze moet minimaal 11 dagen oud zijn en niet ouder dan 6 maanden op de dag van aankomst.
   • Het dragen van een mondkapje is verplicht in alle overdekte ruimtes.

   Wat is het beleid voor gasten die een verblijf hebben geboekt in een land waar ze geadviseerd worden niet naartoe te reizen?

   Elk land heeft zijn eigen regels en reisadviezen. We vragen gasten om het bezoek zelf goed te plannen, gebaseerd op de beschikbare informatie van lokale overheden. Controleer deze informatie regelmatig.

   Al deze informatie is te vinden op de websites van de overheid:
   • Nederland
   • Belgie
   • Duitsland
   • Frankrijk


   Als jouw boeking dankzij de wet- en regelgeving van de lokale overheid niet mogelijk is, zal Center Parcs via SMS en/of e-mail contact opnemen met je en je omboeken naar een andere datum/park/land. 

   Wat zijn de voorwaarden van de recreatie-voucher?

   Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op de recreatie-voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van jouw oorspronkelijke boeking). Je kan het resterende bedrag gebruiken voor een nieuwe boeking door contact op te nemen met het customer contact center of door een tweede verblijf via onze website te boeken.

   Je kunt de recreatie-voucher ook gebruiken in jouw Mijn Center Parcs-account om het bedrag van jouw verblijf te voldoen en activiteiten en services bij te boeken. Heb je al een deel van de recreatie-voucher gebruikt om je verblijf via de website te betalen dan is het helaas niet mogelijk om het resterende deel in jouw Mijn Center Parcs-account te gebruiken.

   Het is niet mogelijk om de voucher in het park te gebruiken om voor activiteiten en services te betalen.

   Circa 2 weken voor het verlopen van jouw recreatie-voucher ontvang je een email van ons.

   De voorwaarden van de recreatie-voucher kun je hier vinden. 

   Is de Aqua Mundo geopend?

   Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo in Nederland is geopend tot 17:00 uurinclusief wildwaterbanen, waterglijbanen en kinderbaden. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de kleedkamers van de Aqua Mundo. Vanaf 6 november is een coronatoegangsbewijs* verplicht om de Aqua Mundo binnen te komen. Iedereen vanaf 18 jaar moet een geldig bewijs kunnen tonen om toegang te krijgen. Iedereen vanaf 18 jaar zal zich hierbij ook moeten kunnen legitimeren.  

   * Een coronatoegangsbewijs is een QR code die aantoont dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of een testbewijs van maximaal 24 uur oud hebt. Enkel een vaccinatie/test/herstel-bewijs zonder QR code volstaat niet. 

   België: 
   De Aqua Mundo is open. Alle activiteiten en faciliteiten zijn beschikbaar. 

   Frankrijk: De Aqua Mundo is open. Het is in onze Franse parken niet nodig om een tijdslot te reserveren. 

   Duitsland:  Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is geopend (deels met beperkingen). Alleen in Park Bostalsee moet je een tijdslot reserveren van 3 uur voor de Aqua Mundo. De reservering kan via de Center Parcs app vanaf 1 dag voor aankomst gemaakt worden. In alle andere parken is geen reservering nodig. Bovendien is alleen in Park Bostalsee en Park Hochsauerland "3G" een vereiste voor toegang, dat wil zeggen negatief getest, van COVID-19 hersteld of gevaccineerd (test niet ouder dan 24 uur). In andere parken is momenteel geen test nodig voor toegang tot de Aqua Mundo. 

   Voor alle info omtrent het gebruik van de Aqua Mundo's in onze parken (bij heropening, afwijkend per land), kun je terecht in het tweede onderwerp in de FAQ: Veiligheidsmaatregelen in de Aqua Mundo. 

   Info omtrent corona en het gebruik van de Aqua Mundo

   Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?

   De toegang tot onze parken en/of bepaalde faciliteiten voor daggasten verschilt per land/park. Voor de meest actuele situatie verwijzen we je graag naar: https://www.dagjecenterparcs.nl/NL

   Wat is het beleid voor gasten die een verblijf hebben geboekt en van plan zijn met meer dan één huishouden per cottage te komen?

   Wat betreft het reisgezelschap en het ontvangen van bezoekers tijdens jouw verblijf dien je je te houden aan de richtlijnen van het land waar je heen gaat. We vragen gasten om het bezoek zelf goed te plannen, gebaseerd op de beschikbare informatie van lokale overheden. Al deze informatie is te vinden op de websites van de lokale overheden (zie vraag 2).

   Op advies van de Nederlandse overheid mogen gasten vanaf 13 november 19:00 uur in een accommodatie verblijven met hun eigen huishouden en maximaal 4 andere personen (kinderen van 12 jaar of jonger tellen niet mee). Wij vragen gasten om contact op te nemen met het Customer Contact Center over een boeking voor een accommodatie van meer dan 1 huishouden + meer dan 4 personen.

   Parkmedewerkers kunnen instructies geven die je dient te volgen voor jouw en andermans veiligheid. Als jouw reisgezelschap niet aan de richtlijnen voldoet, neem dan gerust contact op met ons Customer Contact Center om te kijken of we de boeking kunnen wijzigen (bijv. extra cottage). 

   Mogen vrienden en familie op bezoek komen op het park?

   In Nederland het toegestaan om vrienden en familie te ontvangen. Op advies van de Nederlandse overheid mogen gasten in een accommodatie verblijven met hun eigen huishouden en maximaal 4 andere personen (kinderen van 12 jaar of jonger tellen niet mee).

   België:
   Belgische gasten mogen vrienden en familie op bezoek hebben.

   Ik heb een arrangement (bijv. catering) geboekt dat niet beschikbaar is op het park. Wat is jullie beleid?

   Als je een catering arrangement hebt geboekt welke niet beschikbaar is wegens de maatregelen dan nemen wij contact met u op om uw reservering te verzetten.

   Ik heb een boeking gemaakt met een ActiviteitenCadeau, kan ik deze gebruiken?

   Ja, jouw ActiviteitenCadeau is geldig. Je kunt deze gebruiken voor de activiteiten die op dat moment beschikbaar zijn op het park waar je een verblijf hebt geboekt. Bij aankomst in het park ontvang je een overzicht van mogelijke activiteiten.

   Welke faciliteiten, activiteiten en live-entertainment zijn beschikbaar op de parken?

   De situatie verschilt per land en per park. Bekijk hier de actuele informatie met betrekking tot het productaanbod per park. In onderstaande vragen gaan we tevens wat dieper er op in. Als je al een verblijf hebt gepland, kijk dan in de Center Parcs-App voor een uitgebreid en actueel aanbod van faciliteiten en activiteiten.

   We verzoeken je bovendien de veiligheidsregels nauwkeurig op te volgen.

   Zijn de restaurants open?

   In Nederland zijn vanaf 28 november de restaurants, bars en terrassen open tot 17:00 uur. Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze restaurants en bars, tenzij je aan een tafel zit. Voor toegang tot een bar, restaurant of terras (exclusief afhaal- en bezorgdiensten) geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs* moet kunnen tonen. Iedereen vanaf 14 jaar moet zich hierbij ook kunnen legitimeren. Je kunt een coronatoegangsbewijs* krijgen als je volledig gevaccineerd bent, volledig hersteld bent of een negatieve covid-19 test hebt die minder dan 24 uur oud is. 

   * Een coronatoegangsbewijs is een QR code die aantoont dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of een testbewijs van maximaal 24 uur oud hebt. Enkel een vaccinatie/test/herstel-bewijs zonder QR code volstaat niet. 


   In België:
     Restaurants, buffetten en terrassen zijn open tot 23:00 uur. 
   Gasten mogen met maximaal 6 personen aan één tafel zitten (m.u.v. grotere huishoudens).  

   Hotelgasten in De Vossemeren krijgen het hotelontbijt weer in het restaurant.

   Voor onze Vlaamse parken (Park De Haan, Terhills Resort, Erperheide, De Vossemeren) geldt dat vanaf 1 november gasten vanaf 16 jaar een coronatoegangsbewijs* moeten kunnen tonen om een restaurant of bar te betreden.  Het dragen van een mondkapje is verplicht tenzij je aan de tafel zit.

   * Een coronatoegangsbewijs is een QR code die aantoont dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of een testbewijs hebt. Een negatieve test is 48 uur geldig. Indien nodig moeten gasten zich tijdens hun verblijf opnieuw laten testen. Er zijn geen testlocaties in de Belgische parken. Naast het coronatoegangsbewijs moet je je ook kunnen legitimeren.  


   In Frankrijk zijn onze restaurants weer open. Het is niet nodig om bij het restaurant de Covid gezondheidspas te laten zien. Hier zal alleen bij aankomst op het park om gevraagd worden.


   In Duitsland zijn onze restaurants weer open. Onze afhaalservice is ook nog steeds mogelijk, zodat je samen met je familie van lekker eten en drinken kan genieten in de cottage. 


   Hoe kan ik een tafel reserveren (bij heropening)?

   Meer informatie over restaurants, beschikbaarheid en openingstijden vind je in de Center Parcs-App of in Mijn Center Parcs. In de meeste Franse parken is het verplicht een tafel te reserveren via de app of Mijn Center Parcs. In de Duitse parken wordt bij aankomst een speciaal telefoonnummer meegegeven voor het reserveren van een tafel.

   Is de Spa geopend?

   In Nederland zijn de sauna- en wellnessfaciliteiten open. Gasten moeten een mondkapje dragen. De sauna- en wellnessfaciliteiten zijn geopend tot 17:00u.

   In Frankrijk zijn alle Spa faciliteiten open.

   Duitsland: 
   In Bispinger Heide, Park Hochsauerland en Park Allgäu is de SPA geopend. In Park Allgäu is "3G" (test niet ouder dan 24 uur) vereist voor spabehandelingen of massages waarbij geen masker kan worden gedragen. In Park Hochsauerland is de capaciteit beperkt tot 50% en is "3G" (niet ouder dan 48 uur) noodzakelijk.

    

   Alle veiligheidsmaatregelen die wij nemen staan op onze website. Bezoek onze website voor de meest accurate informatie met betrekking tot onze veiligheidsmaatregelen. 

   Hoe worden de kinderactiviteiten georganiseerd? Komt er een beperking op het aantal deelnemers?

   • We volgen de richtlijnen van de overheden in elk land. Vanwege veiligheidsbeperkingen en hygiënemaatregelen kunnen sommige activiteiten niet plaatsvinden. Andere activiteiten zullen met beperkingen worden uitgevoerd om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten te garanderen.
   • Het meest actuele activiteitenprogramma is te vinden in de Center Parcs-App of in Mijn Center Parcs.

   Hoe garandeert Center Parcs de veiligheid van gasten en medewerkers?

   Om de veiligheid van onze medewerkers en gasten te waarborgen, passen wij ons product voortdurend aan op de overheidsrichtlijnen in elk land. Elk land heeft zijn eigen richtlijnen en reisadviezen. Deze informatie is beschikbaar via de websites van de lokale overheden (zie vraag 2).

   We doen er alles aan om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te bewaken. Zo vragen we onze medewerkers en gasten om bijvoorbeeld regelmatig hun handen te wassen gedurende 20 seconden, te hoesten / niezen in de elleboog, papieren zakdoekjes te gebruiken, 1,5 meter afstand te respecteren en geen handen te schudden.

   Er is voldoende ruimte op de parken om afstand te behouden. Al onze gasten en medewerkers worden gevraagd om deel te nemen aan de regels en richtlijnen die zijn opgesteld om een veilige omgeving te waarborgen. Lees meer over onze veiligheidsmaatregelen op onze website.

   Waar vind ik alle informatie over de veiligheidsmaatregelen die Center Parcs toepast?

   We volgen altijd de wet en regelgeving van de lokale overheden. Al deze informatie is te vinden op de websites van de lokale overheden (zie vraag 2). Naast alle verplichte veiligheidsmaatregelen neemt Center Parcs ook andere maatregelen om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Alle veiligheidsmaatregelen kun je hier raadplegen.

   Nederland:
   • Wij doen er alles aan om de veiligheid van onze medewerkers en gasten te waarborgen. Wij vragen al onze gasten en medewerkers om regelmatig 20 seconden de handen te wassen, te hoesten/niezen in de elleboog, papieren zakdoekjes te gebruiken, de 1,5 meter te respecteren en het schudden van handen te vermijden.
   • Het dragen van een mondkapje verplicht in alle binnenfaciliteiten voor alle gasten van 13 jaar en ouder. Met uitzondering van de locaties waar een coronatoegangsbewijs* verplicht is. 
    Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is open, inclusief wildwaterbanen, waterglijbanen en kinderbaden. Een coronatoegangsbewijs* is verplicht om de Aqua Mundo binnen te komen. Iedereen vanaf 18 jaar moet een geldig bewijs kunnen tonen om toegang te krijgen. Iedereen vanaf 18 jaar moet zich hierbij ook kunnen legitimeren. 
   • Het coronatoegangsbewijs* geldt voor alle binnen sportactiviteiten, zowel voor publiek als voor deelnemers. Iedereen vanaf 18 jaar moet een geldig bewijs kunnen tonen om toegang te krijgen. Hierbij moet je je kunnen legitimeren. 
   • Voor toegang tot een bar, restaurant of terras (exclusief afhaal- en bezorgdiensten) geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs* moet kunnen tonen bij binnenkomst. Iedereen vanaf 14 jaar moet zich hierbij ook kunnen legitimeren. Je kunt een coronatoegangsbewijs krijgen als je volledig gevaccineerd bent, volledig hersteld bent of een negatieve covid-19 test hebt die minder dan 24 uur oud is. 
   • In of nabij onze parken zijn testlocaties beschikbaar die kunnen worden geboekt via www.testenvoortoegang.org. Ze zijn beschikbaar op de volgende plaatsen:
      • De Kempervennen: Ter plaatse beschikbaar
      • De Eemhof: Ter plaatse beschikbaar
      • Het Heijderbos: Ter plaatse beschikbaar
      • Port Zélande: Ter plaatse beschikbaar
      • Park Zandvoort: 700 meter van park beschikbaar
      • Het Meerdal/Limburgse Peel: Ter plaatse beschikbaar
      • De Hutteheugte: Ter plaatse beschikbaar 
      • Parc Sandur: Ter plaatse beschikbaar
   • Voor gasten zonder bewijs van vaccinatie of herstel blijft het gratis om je te laten testen. Met de CoronaCheck-app op je mobiele telefoon kun je een coronatoegangsbewijs* krijgen. 
   • Bekijk de Center Parcs-App voor de meest actuele informatie met betrekking tot het gedetailleerde productaanbod, of via onze website.


   België:

   • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor alle volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar in alle indoor faciliteiten. 
   • In Center Parcs Les Ardennes vragen wij vanaf 1 november 2021 alle gasten vanaf 16 jaar om het coronatoegangsbewijs* (bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van herstel of negatieve covid-19 test) te tonen bij binnenkomst. Gasten moeten ook hun identiteitskaart laten zien samen met het Covid Safe Ticket. Gasten die het bewijs niet kunnen laten zien worden niet toegelaten tot het park. Na het tonen van het coronatoegangsbewijs* hoeven gasten geen mondmasker meer te dragen in het park.

   • Voor onze Vlaamse parken (Park De Haan, Terhills Resort, Erperheide, De Vossemeren) geldt dat vanaf 1 november het tonen van een coronatoegangsbewijs* verplicht is bij het betreden van horecagelegenheden voor gasten vanaf 16 jaar. Gasten moeten ook hun identiteitskaart laten zien samen met het Covid Safe Ticket.Na het tonen van het bewijs hoeven gasten geen mondmasker meer te dragen. 

   Frankrijk:
   • Het dragen van een masker is voor personen vanaf 12 jaar in alle indoor ruimtes verplicht.
   • Er wordt van gasten vanaf 12 jaar en 2 maanden gevraagd om een Covid gezondheidspas te laten zien bij aankomst bij de ingang van het park. Kinderen jonger dan 12 jaar en 2 maanden worden niet gevraagd om een Covid gezondheidspas. 
   • Eenmaal in het park, hebben de gasten vrije toegang tot alle restaurants, winkels, Aqua Mundo en activiteiten. 
   • Als een gast het park verlaat voor een dag, zal er bij terugkomst opnieuw gevraagd worden om de Covid gezondheidspas te laten zien bij de ingang van het park.
   • De Covid gezondheidspas is:
   o Een volledig vaccinatie overzicht (geldig vanaf 7 dagen na de laatste vaccinatie, afhankelijk van het soort vaccinatie).
     - Vanaf 15 december 2021 is de "gezondheidspas" voor 65-plussers niet meer geldig als de boostervaccinatie niet binnen 7 maanden na de laatste vaccinatie is gegeven.
     - Vanaf 15 januari 2022 moeten 18- tot 65-jarigen bewijzen dat ze een boostervaccinatie hebben gehad om hun gezondheidspas te verlengen.
   o Een negatieve PCR of sneltest (niet ouder van 24 uur op de dag van aankomst)
   o Een positieve test van herstel van Covid-19. Deze moet minimaal 11 dagen oud zijn en niet ouder dan 6 maanden op de dag van aankomst.


   Duitsland:

   • Het dragen van een mondmasker is in alle parken verplicht in alle centrale faciliteiten. 

   * Een coronatoegangsbewijs is een QR code die aantoont dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of een testbewijs van maximaal 24 uur oud hebt. Enkel een vaccinatie/test/herstel-bewijs zonder QR code volstaat niet.

   Wat is het beleid van Center als één van de boeking deelnemers zich ziek voelt / koorts heeft?

   We vragen je jouw verbijf uit te stellen, indien jij of iemand van jouw boeking deelnemers ziek is. De voorwaarden zijn afhankelijk van de boekingsdatum, bekijk daarvoor bovenstaande vragen. Je kunt hiervoor contact opnemen met het Customer Contact Center.

   Is er een aangepaste aankomstprocedure?

   • In geval van koorts, vragen wij je om naar huis te gaan, waar je een bijbehorende voucher voor een toekomstig verblijf zult ontvangen.
   • We maken gebruik van 100% online check-ins via e-tickets. Dit is verplicht. (Dus inchecken voor aankomst via de app / Mijn Center Parcs).
       o B2B gasten en gasten die via een touroperator hebben geboekt, kunnen wel inchecken bij de receptie, aangezien zij geen toegang hebben tot Mijn Center Parcs en de app.
       o Gasten die het niet gelukt is om online in te checken kunnen bij de receptie inchecken. De receptie is geopend tijdens de check-in (15:00u, 16:00u voor Nederlandse parken).
   • De inchecktijd voor gasten is 15.00 uur voor de cottage, 16:00 uur voor de Nederlandse parken. Gasten zijn echter welkom om vanaf 12 uur naar het park te komen en alvast van het park te genieten. Voor Duitsland geldt dat gasten al voor 12.00 uur welkom zijn op het park. Voor Friends-aankomsten, zie volgende vraag.

   • Alleen voor België: Voor Center Parcs Les Ardennes geldt vanaf 1 november 2021 (tot 15 januari 2022) dat wij gasten vanaf 16 jaar vragen om het coronatoegangsbewijs* te tonen bij binnenkomst. Gasten die het bewijs niet kunnen laten zien worden niet toegelaten op het park.
   * Een coronatoegangsbewijs is een QR code die aantoont dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of een testbewijs hebt. Een negatieve test is 48 uur geldig. Indien nodig moeten gasten zich tijdens hun verblijf opnieuw laten testen. Er zijn geen testlocaties in de Belgische parken. Naast het coronatoegangsbewijs moet je je ook kunnen legitimeren. 

   • Alleen voor Frankrijk
   • Het dragen van een masker is voor personen vanaf 12 jaar in alle indoor ruimtes verplicht.
   • Er wordt van gasten vanaf 12 jaar en 2 maanden gevraagd om een Covid gezondheidspas te laten zien bij aankomst bij de ingang van het park. Kinderen jonger dan 12 jaar en 2 maanden worden niet gevraagd om een Covid gezondheidspas. 
   • Eenmaal in het park, hebben de gasten vrije toegang tot alle restaurants, winkels, Aqua Mundo en activiteiten. 
   • Als een gast het park verlaat voor een dag, zal er bij terugkomst opnieuw gevraagd worden om de Covid gezondheidspas te laten zien bij de ingang van het park.
   • De Covid gezondheidspas is:
   o Een volledig vaccinatie overzicht (geldig vanaf 7 dagen na de laatste vaccinatie, afhankelijk van het soort vaccinatie).
     - Vanaf 15 december 2021 is de "gezondheidspas" voor 65-plussers niet meer geldig als de boostervaccinatie niet binnen 7 maanden na de laatste vaccinatie is gegeven.
     - Vanaf 15 januari 2022 moeten 18- tot 65-jarigen bewijzen dat ze een boostervaccinatie hebben gehad om hun gezondheidspas te verlengen.
   o Een negatieve PCR of sneltest (niet ouder van 24 uur op de dag van aankomst)
   o Een positieve test van herstel van Covid-19. Deze moet minimaal 11 dagen oud zijn en niet ouder dan 6 maanden op de dag van aankomst.

   Ik ben een Center Parcs Friend. Kan ik eerder inchecken op het park?

   Op onze Nederlandse en Belgische parken (m.u.v. Terhills Resort) is de early check-in aankomsttijd van 13:00 voor Friends beschikbaar.

   Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?

   Voor vragen over een omboeking kun je ons bereiken op 010 798 0980.

   Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst. Voor Nederlanders is het crisisnummer: +31107980988.

   Is er een maximaal aantal gasten toegestaan op de parken?

   Center Parcs volgt de richtlijnen van de overheden in elk land. Er is geen maximum aantal gasten vastgesteld voor de Nederlandse parken. Het is mogelijk dat in bepaalde faciliteiten een maximum aantal gasten geldt. Bekijk hier de meest accurate informatie.

   Is er toezicht op de parken?

   Onze medewerkers worden opgeleid en geïnformeerd over de regels en voorschriften. Indien nodig zullen onze medewerkers onze gasten benaderen om ervoor te zorgen dat de lokale richtlijnen voor het park worden opgevolgd.

   In onze parken wordt dag en nacht toezicht gehouden door ons beveiligingspersoneel, om een veilige omgeving te garanderen voor zowel onze gasten als medewerkers.

   Hoe garandeert Center Parcs een hygiënische cottage?

   Er wordt extra tijd berekend om elke cottage schoon te maken voor de aankomst van nieuwe gasten.

   Handgel, desinfectiematerialen (maskers afhankelijk van land) zijn te koop bij onze receptie en Foodstore. In onze faciliteiten kun je ook jouw handen desinfecteren.

   Is er voldoende ruimte op de parken om een afstand van 1,5 meter te garanderen?

   Onze parken bestaan voor meer dan 90% uit natuur en water. Hierdoor is er voldoende ruimte om in en rond het park te bewegen zonder andere gasten tegen te komen. Onze accommodaties zijn gelegen met voldoende ruimte tussendoor. De weinige accommodaties die geen 1,5 meter kunnen garanderen, zullen niet beschikbaar zijn.

  • Veiligheidsmaatregelen Aqua Mundo en info m.b.t. reserveren Aqua Mundo

   Veiligheidsmaatregelen Aqua Mundo en info m.b.t. reserveren Aqua Mundo

   Hoe vaak en hoe lang kan ik gebruikmaken van de Aqua Mundo tijdens mijn verblijf?

   Nederland:
   Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is open, inclusief wildwaterbanen, waterglijbanen en kinderbaden. Een coronatoegangsbewijs* is verplicht om de Aqua Mundo binnen te komen. Iedereen vanaf 18 jaar moet een geldig bewijs kunnen tonen om toegang te krijgen. Iedereen vanaf 18 jaar zal zich hierbij ook moeten kunnen legitimeren.  

   * Een coronatoegangsbewijs is een QR code die aantoont dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of een testbewijs van maximaal 24 uur oud hebt. Enkel een vaccinatie/test/herstel-bewijs zonder QR code volstaat niet.

   Belgische parken:
   De Aqua Mundo is open. Alle activiteiten en faciliteiten zijn beschikbaar. 

   Franse parken: 
   De Aqua Mundo is open. Het is in onze Franse parken niet nodig om een tijdslot te reserveren.

   Het is niet nodig om bij de Aqua Mundo de Covid gezondheidspas te laten zien. Hier zal alleen bij aankomst op het park om gevraagd worden.

   Duitse parken:
   Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is geopend (deels met beperkingen). Alleen in Park Bostalsee moet je een tijdslot reserveren van 3 uur voor de Aqua Mundo. De reservering kan via de Center Parcs app vanaf 1 dag voor aankomst gemaakt worden. In alle andere parken is geen reservering nodig. Bovendien is alleen in Park Bostalsee en Park Hochsauerland "3G" een vereiste voor toegang, dat wil zeggen negatief getest, van COVID-19 hersteld of gevaccineerd (test niet ouder dan 24 uur). In andere parken is momenteel geen test nodig voor toegang tot de Aqua Mundo. 

   Welke veiligheidsmaatregelen gelden er in de Nederlandse Aqua Mundo's ?

   Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is open, inclusief wildwaterbanen, waterglijbanen en kinderbaden. Een coronatoegangsbewijs* is verplicht om de Aqua Mundo binnen te komen. Iedereen vanaf 18 jaar moet een geldig bewijs kunnen tonen om toegang te krijgen. Iedereen vanaf 18 jaar zal zich hierbij ook moeten kunnen legitimeren. 

   * Een coronatoegangsbewijs is een QR code die aantoont dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of een testbewijs van maximaal 24 uur oud hebt. Enkel een vaccinatie/test/herstel-bewijs zonder QR code volstaat niet.

   Welke veiligheidsmaatregelen gelden er in de Belgische Aqua Mundo's ?

   De volgende veiligheidsmaatregelen gelden in de Belgsche Aqua Mundo's:

   • Iedereen moet 1.5 meter afstand behouden. 
   • Gasten dienen afstandsregels te respecteren en de gemarkeerde route naar en in de Aqua Mundo te volgen.
   • Wij geven al onze gasten de gelegenheid om gebruik te maken van de Aqua Mundo en werken niet meer met tijdsloten.

   Welke veiligheidsmaatregelen gelden er in de Duitse Aqua Mundo's en hoe reserveer ik een tijdslot?

   Voor de Duitse parken verschilt het per park hoe en per wanneer je een reservering kan maken:

   Alleen voor Park Bostalsee moet er een tijdslot gereserveerd worden. Dit tijdslot kan vanaf 1 dag voor aankomst gereserveerd worden via de Center Parcs app. In de andere parken is geen reservering nodig.

   Bovendien is in Park Bostalsee en Park Hochsauerland "3G", d.w.z. negatief getest, hersteld van COVID-19 of gevaccineerd een vereiste voor toegang tot de Aqua Mundo.

   Welke veiligheidsmaatregelen gelden er in de Franse Aqua Mundo's en hoe reserveer ik een tijdslot?

   De volgende veiligheidsmaatregelen gelden in de Franse Aqua Mundo's:
    
   • Het is in onze Franse parken niet nodig om een tijdslot te reserveren.

   •  Het is niet nodig om bij de Aqua Mundo de Covid gezondheidspas te laten zien. Hier zal alleen bij aankomst op het park om gevraagd worden.
   • Gasten dienen afstandsregels te respecteren en de gemarkeerde route naar en in de Aqua Mundo te volgen.
   • De wildwaterbaan zal open zijn. Om de veiligheidsmaatregelen te respecteren, zal er een toegangscontrole zijn.
   • Het peuterbad is open.
   • Douches zijn open en kleedkamers zijn beperkt. Gasten moeten hun bezoek aan de Aqua Mundo in hun cottage voorbereiden: handen wassen, toilet gebruiken, douchen en zwemkleding aantrekken in de cottage voordat je naar de Aqua Mundo gaat.
  • Mijn verblijf voorbereiden

   Mijn verblijf voorbereiden

   Op welke dagen kan ik aankomen?

   Voor verblijven van 2 t/m 7 nachten geldt dat je elke dag van de week kunnen aankomen, behalve op zondag. In de schoolvakanties zijn de aankomstdagen beperkter. Je vindt alle mogelijkheden door op onze website te zoeken op aankomstdatum en verblijfsduur. Ontdek alle mogelijkheden

   Wat zegt het aantal Birdies over je vakantie?

   Hoewel je het fijne Center Parcs-gevoel in al onze parken voelt, heeft elk park zijn eigen unieke karakter vanwege de locatie, de faciliteiten en activiteiten. Dit wordt weergegeven in het aantal Center Parcs Birdies. In de 5-Birdies parken vind je de meest uitgebreide Aqua Mundo, en het meest uitgebreide aanbod aan activiteiten en amusementsprogramma's voor alle leeftijden. Meer info

   Wat is een Friend en hoe word ik een Friend?

   Een Friend is een trouwe bezoeker die in de afgelopen 36 maanden minstens 3 keer een verblijf in een Center Parcs-park heeft geboekt en betaald en in het park is verbleven (met uitzondering van Terhills Resort en de parken in het Verenigd Koninkrijk). Je hoeft zelf geen stappen te ondernemen om een Friend te worden. Na je derde verblijf binnen 36 maanden profiteer je van allerlei vakantievoordelen.

   Om na het inloggen een early check-in of gratis extra kindermeubilair te selecteren, ga je terug naar stap 1 en selecteer je dit onder "services".

   Meer info

   Welke services en activiteiten zijn bij mijn verblijf bij Center Parcs inbegrepen?

   Wanneer je een cottage boekt, zijn veel extra's automatisch bij de huurprijs inbegrepen:

   • Onbezorgd genieten in een veilige omgeving
   • Flexibel en kosteloos omboeken t/m oktober 2022
   • De meest uiteenlopende bestemmingen, dicht bij huis
   • Compleet ingerichte accommodaties, midden in de natuur
   • Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
   • Binnen en buiten speelwerelden
   • Eindschoonmaak, gebruik van water en elektriciteit

   Ontdek wat er altijd inbegrepen is bij Center Parcs

   Hoe boek ik activiteiten?

   Wanneer je via de website of telefonisch boekt, kun je direct services en arrangementen aan je boeking toevoegen. Nadat je hebt geboekt, kun je vanaf zes weken voor je verblijf, op elk gewenst moment activiteiten en services boeken in je persoonlijke omgeving in Mijn Center Parcs (of in Mijn VillagesNature voor Villages Nature® Paris) of in de Center Parcs-app. Gedurende je verblijf kun je je activiteiten en services boeken bij de informatiedesk & kiosk, in Mijn Center Parcs of in de Center Parcs-app (of de Village Nature® Paris-app wanneer je verblijft in Villages Nature® Paris).

   Je kunt ook telefonisch contact opnemen met onze Customer Contact Center via het nummer 010 798 09 80 (gebruikelijke belkosten).

   Waar vind ik een plattegrond van het park?

   Klik op onze website op het park van je keuze en vervolgens onder de bovenste afbeelding op 'Route & plattegrond'. Onder 'Route & plattegrond' op de pagina van het park, vind je een gedetailleerde plattegrond van het park en de bijbehorende routebeschrijving.

   In Mijn Center Parcs of de Center Parcs- of Villages Nature® Paris-app op je mobiel heb je ook toegang tot deze informatie van het park dat je hebt geboekt.

   Ontdek de app en Mijn Center Parcs

   Mag ik mijn huisdier meebrengen?

   Je mag maximaal twee huisdieren meenemen per cottage*. Doordat dit extra schoonmaakwerk met zich meebrengt, wordt er een extra toeslag in rekening gebracht van € 19,50 per weekend of midweek en € 29,50 per week. Er geldt geen toeslag voor huisdieren die in kooien worden gehouden. Huisdieren moeten bij aankomst in het park en tijdens het maken van de reservering worden gemeld. In sommige parken zijn huisdieren niet toegestaan in openbare faciliteiten, hotels, hotelappartementen en bepaalde typen cottages. Hulphonden zijn ten alle tijde welkom in onze cottages, hotels en de Market Dome. Zorg ervoor dat je huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden moeten buiten de cottages worden aangelijnd. De tarieven voor onze Franse parken verschillen van die voor bovenstaande parken. Je kunt deze opvragen wanneer je een boeking maakt.

   Bij Villages Nature® Paris mag je je kat of hond meenemen (maximaal 1 huisdier per accommodatie), mits je een geldige vaccinatie tegen rabiës kunt overleggen en tijdens het reserveren een vast tarief betaalt.

   In Terhills Resort zijn huisdieren toegestaan in de cottages: 1 huisdier in de 2, 4- en 6 persoonscottages en 2 huisdieren in de 8- en 12 persoonscottages. 

   Meer info

   Is het mogelijk om één dag het park te bezoeken, zonder een accommodatie te boeken?

   Dat is zeker mogelijk! Meer informatie kun je vinden op de website voor dagbezoeken en op onze pagina voor een dagbezoek aan Villages Nature® Paris of je kunt rechtstreeks contact opnemen met het park waar je naartoe wilt gaat om bijvoorbeeld te zwemmen. De contactgegevens van elk park vind je door op 'route & plattegrond' te klikken op de pagina van het park. Naar de website voor dagbezoeken

   Hoe kan ik een accommodatie boeken voor personen met een beperking?

   Voor rolstoelafhankelijke gasten:
   De openbare faciliteiten (Market Dome, Aqua Mundo) van onze parken zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel. Daarnaast zijn er cottages voor rolstoelafhankelijke gasten in de volgende parken:

   • De Eemhof 
   • Port Zélande 
   • Park Zandvoort 
   • Erperheide (BE)
   • Terhills Resort (BE)
   • Park Allgäu (D)
   • Bispinger Heide (D)
   • Park Bostalsee (D)
   • Park Hochsauerland (D)

   Op deze pagina vind je meer informatie over rolstoelvriendelijke bungalows.

   Voor de Franse parken kun je bij de boeking je voorkeur voor cottages voor mensen met een lichamelijke beperking aangeven.

   Voor gasten met overige beperkingen:
   Heb je een andere beperking of wil je meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden in onze vakantieparken? Neem dan contact met ons op via ons Customer Contact Center via 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten) of via ons contactformulier. Wij helpen je graag met het zoeken naar de best mogelijke accommodatie voor jouw volgende vakantie.

   Meer info over de rolstoeltoegankelijke accommodaties

   Kan ik een brochure aanvragen?

   Vanaf heden zullen wij geen brochures meer verzenden, maar verwijzen we je graag door naar ons inspirerende Center Parcs Blog. Hier houden we je op de hoogte van onze vernieuwingen, delen we exclusieve foto’s en de leukste tips voor mooie momenten samen.

   Naar het blog

   Is het mogelijk om met meer personen te komen dan waarvoor we geboekt hebben?

   Het aantal opgegeven personen voor de accommodatie die je hebt geboekt, komt overeen met het aantal beschikbare bedden en is het maximumaantal personen dat is toegestaan.

   Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om met meer personen in de accommodatie te verblijven. In vakantiehuizen voor 4 of meer personen, kan een kind jonger dan 2 jaar verblijven (met uitzondering van de vakantiehuizen die geen ruimte voor een ledikant hebben, zoals vermeld in de catalogus). Het kind slaapt in het ledikant.

   Hoe kan ik mijn adresgegevens wijzigen?

   Ben je verhuisd? Wijzig je adresgegevens door in dit formulier "toegang tot uw persoonlijke gegevens" te selecteren en daar aan te geven dat je je gegevens wil wijzigen en en het nieuwe adres in te geven.

   Kan ik tickets kopen voor een attractiepark dat zich in de buurt van mijn Center Parcs bevindt?

   Dat kan! Je kunt exclusieve meerdaagse toegangskaarten boeken voor Plopsa Indoor in Coevorden of de WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen wanneer je een boeking maakt voor in De Huttenheugte of Parc Sandur. Dit kun je zowel tijdens het boeken van je verblijf als achteraf doen. Je kunt ook je tickets boeken voor de Disneyland®-parken alvorens of tijdens je verblijf in Villages Nature® Paris.

   Meer info over tickets voor de Disneyland®-parken

   Met wie moet ik contact opnemen als ik vóór mijn verblijf een klacht over Center Parcs heb?

   Center Parcs is er voor jou, ook als je niet tevreden bent over onze diensten vóór jouw verblijf. Indien je het klachtenformulier invult, zoeken wij graag voor jou naar een gepaste oplossing zodat je weer met een positief gevoel uitkijkt naar jouw verblijf.
  • Mijn verblijf

   Mijn verblijf

   Welke documenten heb ik nodig voor het inchecken?

   Voor de check-in heb je alleen je boekingsnummer en je paspoort of identiteitskaart nodig.

   Met een e-ticket kun je sneller inchecken. Je e-ticket is de elektronische bevestiging die je thuis alvast kunt afdrukken via Mijn Center Parcs of je kunt er een aanmaken in de app en deze bij aankomst tonen. Je e-ticket is beschikbaar zodra je je verblijf volledig hebt betaald en de gegevens van je medereizigers hebt ingevuld. Het e-ticket kan tot 48 uur voor aankomst worden afgedrukt.


   Als je geen e-ticket hebt, vragen we je vriendelijk om een afdruk van je boekingsbevestiging mee te nemen.

   Hoe laat kan ik inchecken?

   Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken in de Nederlandse parken. Voor de parken in België, Duitsland en Frankrijk kun je inchecken vanaf 15:00u.

   Hoe laat moet ik uitchecken?

   We vragen je vriendelijk om uiterlijk 10.00 uur op maandag t/m zaterdag en uiterlijk 12.00 uur op zondag je sleutels of digitale armband in te leveren.

   Vanaf/tot hoe laat kan ik op de dag van aankomst en vertrek van de faciliteiten gebruikmaken?

   Je kunt een hele dag bij Center Parcs genieten, zelfs voordat je cottage beschikbaar is of nadat je de cottage hebt verlaten: je mag vanaf 10.00 uur op de dag van aankomst van alle faciliteiten in het park gebruikmaken, tenzij het park tijdelijk is gesloten voor de aanvang van je verblijf. Op de dag van vertrek vragen we je je cottage voor 10.00 uur te verlaten voor de schoonmaak, maar je mag de rest van de dag nog genieten van de faciliteiten in het park, tenzij het park tijdelijk is gesloten na het eind van je verblijf.

   Let op: lever bij het uitchecken je digitale armband nog niet in, deze heb je nodig voor de toegang tot de Aqua Mundo.

   Waar kan ik tijdens mijn verblijf gratis parkeren?

   Houd er rekening mee dat auto's en andere gemotoriseerde voertuigen officieel in de parken zijn verboden. Hierop wordt alleen een uitzondering gemaakt voor het laden en lossen van bagage op de dag van aankomst en vertrek. Er is bij de ingang van het park gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor alle gasten van Center Parcs.

   Mensen met een lichamelijke beperking mogen echter op vertoon van hun gehandicaptenparkeerkaart hun auto voor hun cottage parkeren. Dit geldt ook voor personen met een tijdelijke lichamelijke beperking. Deze uitzondering wordt bij aankomst in het park toegekend.

   Is er in de parken gratis Wi-Fi beschikbaar?

   Er is gratis standaard Wi-Fi beschikbaar in:

   • Alle cottages, appartementen en de Market Dome in onze Nederlandse, Belgische en Duitse parken
   • Villages Nature® Paris en alle VIP- en Exclusive cottages in onze Franse parken


   Gratis streamingWi-Fi is beschikbaar in:

   • Alle hotelkamers in Nederland, België en Duitsland
   • VIP- en Exclusive cottages en appartementen in onze vakantieparken in Nederland, België en Duitsland
   • Marina Suites, Boomhuizen en Woonboten in Nederland, België en Duitsland
   • Terhills Resort (B)

   Meer info

   Hoe kan ik arrangementen, activiteiten en services in het park boeken?

   Arrangementen, activiteiten en services kunnen worden geboekt bij de receptie of het informatiepunt van het park.

   Services en activiteiten kunnen ook worden geboekt in je persoonlijke omgeving in Mijn Center Parcs en in de Center Parcs-app. Activiteiten kunnen ter plaatse ook in de kiosk worden geboekt.

   Ontdek de app en Mijn Center Parcs

   Wat zijn de huishoudelijke regels?

   Om het verblijf in het park voor alle gasten zo aangenaam mogelijk te maken, dienen gasten zich aan de gedragsregels houden die worden vermeld in het huishoudelijk reglement. Je kunt dit bij aankomst bij de receptie opvragen.

   In welke parken ontvang ik een digitale armband en waar kan ik die voor gebruiken?

   In Het Heijderbos, Park Zandvoort, De Eemhof, Erperheide (B), Terhills Resort (B), Park De Haan (B), Park Allgäu (D), Bispinger Heide (D), Park Hochsauerland (D), Le Lac d'Ailette (F), Les Trois Forêts (F), Villages Nature® Paris (F), Les Bois-Francs (F) en Le Bois aux Daims (F) ontvang je bij aankomst in het park een digitale armband. Met deze armband heb je toegang tot jouw accommodatie, de Aqua Mundo en kluisjes in de Aqua Mundo. Verder kun je de armband gebruiken voor de digitale vouchers voor arrangementen en activiteiten. In de loop van 2021 worden de digitale armbanden ook in De Kempervennen en De Huttenheugte beschikbaar.

   Met wie kan ik contact opnemen als ik een klacht heb tijdens mijn verblijf bij Center Parcs?

   Wij vinden het erg jammer dat jouw verblijf niet naar verwachting verloopt. Graag willen wij je verder helpen. Wij vragen je om naar de receptie van het park te gaan om jouw ontevredenheid te melden. Je kan ook gebruikmaken de WhatsApp service die beschikbaar is op al onze parken in Nederland, België en Duitsland (m.u.v. Parc Sandur). Wij doen ons uiterste best om goede herinneringen aan jouw verblijf te creëren.

   Met wie kan ik contact opnemen als ik na mijn verblijf een klacht over Center Parcs wil indienen?

   Wij vinden het erg jammer dat wij niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan. De medewerkers op het park doen hun uiterste best om het de gast het naar hun zin te maken. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt. Center Parcs streeft naar tevreden gasten die aangename momenten beleven op de parken. Wij willen dan ook graag jouw klacht in behandeling nemen zodat je met een positief gevoel kan terugblikken op jouw verblijf. Wij vragen je om het klachtenformulier in te vullen. Binnen een termijn van 5 dagen ontvang je van ons een reactie.
  • Reserveren en betalen

   Reserveren en betalen

   Hoe kan ik betalen als ik een boeking maak op de website of via een Customer Contact Center?

   Je kunt betalen met je creditcard of via internetbankieren (iDeal). Het is niet mogelijk om je betaling per post te versturen.

   Moet ik bij het plaatsen van een boeking het volledige bedrag voldoen?

   a) Als het totaalbedrag van de reservering meer is dan € 150,00, moet je een aanbetaling doen van 30% met een minimum van € 150,00. Het resterende bedrag van de reservering moet uiterlijk 12 weken voor de begindatum van je verblijf bij Center Parcs worden voldaan.

   b) Reserveringen tot € 150,00 moeten direct volledig worden betaald.

   c) Reserveringen die minder dan 12 weken voor het verblijf worden gemaakt, moeten volledig worden betaald door middel van een telefonische machtiging of een creditcard.

   Worden er reserveringskosten aangerekend?

   De reserveringskosten bedragen € 29,50 per boeking.

   Heb ik herroepingsrecht?

   De bevestiging of factuur moet direct na ontvangst op juistheid worden gecontroleerd. Fouten of vergissingen moeten binnen 24 uur na de datum van de bevestiging of factuur en vóór de start van het verblijf schriftelijk worden gemeld. Neem zo snel mogelijk contact op met het kantoor waar je de reservering hebt gemaakt als je 24 uur na het maken van de reservering nog geen bevestiging of factuur hebt ontvangen. Als je de reservering via het internet hebt gemaakt, kun je contact opnemen met ons Customer Contact Center: 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)

   Met welke kaarten kan ik betalen?

   We accepteren de volgende creditcards: Visa, Euro/Mastercard en American Express.

   Geldt er een betalingstoeslag?

   Er is geen betalingstoeslag, maar het is mogelijk dat je creditcardverstrekker een standaardtoeslag hanteert.

   Wat is het beleid van Center Parcs bij groepsvakanties van jongeren?

   Groepen jongeren, waaronder wordt verstaan een groep van minimaal vier personen, hoofdzakelijk jonger dan 21 jaar en zonder begeleiding van ouder of voogd, worden niet toegelaten op de Center Parcs parken. Center Parcs behoudt zich het recht voor groepen die voldoen aan genoemde omschrijving te weigeren. Om problemen bij aankomst te vermijden adviseren wij je om vóór het maken van jouw definitieve boeking bij vragen of twijfel contact met het Contactcenter op te nemen.

   Hoe oud moet je zijn om een boeking te mogen maken bij Center Parcs?

   De hoofdboeker van de reis moet minimaal 21 jaar zijn op het moment van boeken. Center Parcs neemt enkel boekingen in behandeling van personen die 21 jaar of ouder zijn. Boekingen waarbij de boeker jonger is dan 21 jaar worden niet als geldig beschouwd. De hoofdboeker is tevens aansprakelijk voor alle medereizigers die in de boeking zijn opgenomen. De correspondentie van de boeking zal in zijn geheel verlopen via de hoofdboeker.

   Hoe kan ik betalen met een cadeaubon?

   Digitale voucher
   Als je via de website boekt, kun je de code van je
   digitale voucher invullen in stap 3 van de reservering -> betaling.

   Reguliere cadeauvoucher
   Als je over een papieren cadeauvoucher ter waarde van een bepaald bedrag beschikt, kun je een boeking plaatsen door contact op te nemen met ons Customer Contact Center op het volgende telefoonnummer: 0031 (0)10 798 0980. We zullen bij het maken van de boeking de code van je voucher noteren. Je wordt geadviseerd om een kopie van je voucher te maken en het origineel samen met je boekingsnummer naar het volgende adres te sturen:

   Shared Service Center
   Kempervennendreef 8
   5563 VB Westerhoven
   Nederland

  • Beheer mijn boeking

   Beheer mijn boeking

   Hoe weet ik zeker dat mijn boeking werd geregistreerd?

   We sturen binnen 30 minuten een boekingsbevestiging naar je e-mailadres. Je kunt de gegevens en factuur van je reservering bekijken door in te loggen op je persoonlijke omgeving in Mijn Center Parcs of in de Center Parcs-app. Houd er rekening mee dat je geen informatie over je boeking per post zult ontvangen.

   Hoe wijzig ik de locatie/data van mijn verblijf?

   Je kunt wijzigingen in je boeking aanbrengen door contact op te nemen met het Customer Contact Center via het volgende nummer: 010 798 09 80 (gebruikelijke belkosten)

   Als je wijzigingen wilt aanbrengen in een boeking die al is geplaatst, is Center Parcs niet verplicht deze wijzigingen door te voeren. Center Parcs bepaalt zelf of en in hoeverre wijzigingsverzoeken worden gehonoreerd. Voor elke wijziging die je uiterlijk 4 weken voor aankomst in een eerder gemaakte boeking aanbrengt, wordt € 49,50 aan wijzigingskosten in rekening gebracht. Deze kosten komen te vervallen als je een aanvullende boeking maakt voor een duurdere periode of cottage, of als je je boeking omruilt voor een duurdere periode of cottage. In principe kun je in de 4 weken vóór aankomst geen wijzigingen meer aanbrengen. Als je je boeking wilt wijzigen naar een goedkopere periode of cottage, of als je deels of volledig annuleert binnen 4 weken voor aankomst, wordt het totaalbedrag van je oorspronkelijke boeking in rekening gebracht. Als je meer dan één cottage hebt geboekt en je dit aantal wilt verlagen, gelden de annuleringsvoorwaarden die in paragraaf 11 van de Algemene voorwaarden staan vermeld.

   Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

   Je kunt je boeking annuleren door te bellen naar 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)

   Is het mogelijk om de locatie van mijn accommodatie uit te kiezen?

   Ja, je kunt de locatie en/of indeling van je accommodatie kiezen. Je vindt deze optie tijdens het maken van de reservering onder Cottage Services. Onderaan deze pagina vind je “locatievoorkeur”. Locatievoorkeur voor 1 cottage: € 33, locatievoorkeur voor 2 t/m 4 cottages: € 44, locatievoorkeur voor 5 of meer cottages: € 55.

   Waar kan ik de betalingsstatus van mijn boeking bekijken?

   Als je een overzicht wilt bekijken van je openstaande en reeds gemaakte betalingen, log je in op Mijn Center Parcs. Het totale factuurbedrag en de betalingsstatus van je factuur kun je bekijken onder "Mijn boeking" of in de Center Parcs-app.

   Je kunt ook contact opnemen met het Customer Contact Center via het nummer: 010 798 09 80 (gebruikelijke belkosten).

  • Vragen omtrent Terhills Resort

   Vragen omtrent Terhills Resort

   Wat is het verschil tussen Terhills Resort en andere Center Parcs parken?

   Het nieuwe vakantieresort Terhills Resort by Center Parcs onderscheidt zich op meerdere vlakken ten opzichte van andere Center Parcs parken. Met slechts 250 cottages is het resort kleinschaliger dan andere Center Parcs parken. Een premium beleving staat voorop: zo zijn alle accommodaties vrijstaand en voorzien van een stijlvolle inrichting. Ook is er een culinair restaurant met een prachtig uitzicht over het meer. De natuur staat centraal bij alles wat we doen op het resort. Dit zie je terug in het interieur en het activiteitenaanbod zoals de vele natuuractiviteiten en –workshops. Meer dan bij Center Parcs, speelt de directe omgeving van het resort een belangrijke rol. Zo vormt het resort de poort tot het enige nationale park van België en zijn er mogelijkheden om in de directe omgeving naast het park te waterskiën, shoppen en te ontspannen in een luxe wellness center. Kenmerkende Center Parcs elementen zoals de Aqua Mundo en de Market Dome zijn niet aanwezig op het resort. Wel is er een zwembad (zie vraag 2) en een Country Club (zie vraag 3). Terhills Resort heeft geen Friends voordelen.

   Is er een Aqua Mundo in het resort?

   Er is geen Aqua Mundo in Terhills Resort. Wel is er een zwembad, de Aqua Garden, waar je een ontspannen duik kunt nemen en kunt relaxen. De Aqua Garden heeft een binnenbad met stroomversnelling, buitenbad, bubbelbad en een kinderbad. Er zijn geen glijbanen of wildwaterbaan.

   Is er een Market Dome in het resort?

   Er is geen tropische Market Dome in Terhills Resort. Wel is er een Country Club: een prachtig gebouw met panoramisch uitzicht over het meer waar alle centrale faciliteiten samenkomen. In de Country Club bevinden zich een culinair restaurant met (verwarmd) terras, een kleine supermarkt, een indoor speeltuin, een Kids Club, een workshopruimte, het Cycle Center en de receptie.

   Wat is het overige product- en activiteitenaanbod?

   In het resort is genoeg te doen voor alle leeftijden. Zo is er een indoor speeltuin, een kinderboerderij, een mini-golfbaan en een gevarieerd aanbod aan workouts, workshops en natuuractiviteiten. Ook zijn er elektrische bootje te huur waarmee vanaf de centrale faciliteiten zó het meer opgevaren kan worden. In de directe omgeving van het resort is een waterskibaan, een wellness complex en een shopping outlet. Ook kun je heerlijk wandelen en fietsen in Nationaal Park Hoge Kempen.

   Zijn alle activiteiten in en rond het resort bij de prijs inbegrepen?

   Niet alle activiteiten in en in de directe omgeving van het resort zijn bij de prijs inbegrepen. Een deel van het activiteitenaanbod in het resort is wel bij de prijs inbegrepen, zoals het gebruik van het zwembad Aqua Garden. Gasten kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van de faciliteiten in de omgeving, zoals het Terhills Cablepark en Elaisa Wellness (zie ook vraag 13 en 14).

   Is Terhills Resort geschikt voor kinderen?

   Ja, het resort is zeker geschikt voor kinderen. Zo is er een zwembad en zijn er voldoende kinderactiviteiten voor alle leeftijden, zoals een binnenspeeltuin (zie ook vraag 4). Uiteraard is het resort ook een prachtige bestemming voor gasten zonder kinderen.

   Wat voor een type accommodaties zijn er in het resort?

   In Terhills Resort zijn er cottages voor 2 tot 12 personen. Je kunt kiezen uit de luxeniveaus VIP en Exclusive. Alle cottages zijn vrijstaand en een gedeelte van de cottages heeft een eigen steiger, zodat je vanaf je accommodatie met een elektrische huurboot naar het meer en de Country Club kunt varen.

   Zit een elektrische boot bij mijn accommodatie inbegrepen?

   Nee, de elektrische huurboot is niet bij de accommodatie inbegrepen. Tijdens het boeken van je verblijf kun je een boot bijboeken. Let op: je kunt alleen een boot bijboeken als je een cottage boekt met eigen steiger (zie vraag 9).

   Hebben alle cottages een eigen steiger?

   De VIP Lakeside en Exclusive Lakeside hebben sowieso een eigen steiger. Sommige andere cottages hebben ook een steiger, deze dienen geboekt te worden door middel van voorkeursligging.

   Zijn er ook rolstoelvriendelijke cottages in het resort?

   Er zijn rolstoelvriendelijke (mindervaliden) cottages beschikbaar voor 4 en 6 personen.

   Is er gratis Wi-FI beschikbaar in het resort?

   Er is gratis streaming Wi-Fi beschikbaar in Terhills Resort.

   Zijn huisdieren toegestaan in het resort?

   Huisdieren zijn toegestaan in de cottages: 1 huisdier in de 2 persoonscottages en 2 huisdieren in de 4, 6, 8 en 12 persoonscottages. Je kunt een huisdier selecteren tijdens het maken van een boeking.

   Is er een ontbijtservice inbegrepen bij een verblijf?

   Bij Terhills Resort is een ontbijtservice niet inbegrepen. Gasten kunnen tegen betaling genieten van een kwalitatief ontbijt in de Country Club.

   Hebben alle cottages een sauna?

   De Exclusive en Exclusive Lakeside cottages hebben een sauna. Het betreft een buitensauna (infraroodcabine). De VIP cottages hebben geen sauna.

   Wat is het culinaire aanbod in het resort?

   In de Country Club bevindt zich een culinair restaurant waar gasten de hele dag terecht kunnen. Van ontbijt, tot lunch, diner en borrel. Het (verwarmde) terras biedt een spectaculair uitzicht over het meer en binnen is er een fijne bar en lounge met een haardvuur. In de kleine supermarkt kunnen gasten terecht voor verse broodjes en de belangrijkste benodigdheden voor in de cottage.

   Zijn er shops in het resort?

   Er is een kleine supermarkt voorzien in de Country Club. Hier kunnen gasten terecht voor verse broodjes en de belangrijkste benodigdheden voor in de cottage. Er zijn geen andere shops aanwezig in de Country Club. Uitgebreid winkelen kan in het nabijgelegen Maasmechelen Village.

   Zijn er wellness-faciliteiten in het resort en zijn er -arrangementen beschikbaar?

   Op loopafstand van het resort bevindt zich Elaisa Wellness: een prachtig wellness-complex met onder andere tien sauna’s en vier baden. Gasten kunnen een arrangement bijboeken bij hun verblijf en daarmee genieten van een voordelig tarief.

   Wanneer opent Terhills Resort?

   Eind mei, 2021.
  • Verzekering

   Verzekering

   Wat dekt de annuleringsverzekering?

   Center Parcs-reisverzekeringen zijn op maat gemaakt voor jou om je de meest geschikte dekking te bieden in geval van onverwachte gebeurtenissen vóór, tijdens of na jouw verblijf bij Center Parcs. 

   Vertrek goed beschermd, met naar keuze: 
   -       Het pakket Annulering
   -       Het pakket Volledige bescherming

   De verzekering dekt alle gebruikers van de accommodatie, zelfs wanneer deze niet allemaal tot hetzelfde gezin behoren!

   Met het pakket Annulering worden jouw gemaakte annuleringskosten vergoed volgens de tabel in de algemene verkoopwaarden en verzekeringsvoorwaarden, indien je om een geldige reden niet kunt verblijven bij Center Parcs. En dit zonder eigen risico in geval van ziekte, ongeval, werkgerelateerde gebeurtenis of zware materiële schade. 

   Het pakket Volledige Bescherming omvat een annuleringsverzekering en daarnaast verschillende garanties die je beschermen in geval van onvoorziene gebeurtenissen tijdens en na je verblijf.

   -       Compensatie voor het onderbreken van je verblijf of activiteiten indien je eerder moet vertrekken vanwege een ziek familielid of bij een noodsituatie bij je thuis. Of indien er iets is misgegaan met jouw bagage. 
   -       Compensatie indien je niet gebruik hebt kunnen maken van de eerste dagen van jouw verblijf
   -       Bijstand (repatriëring, medische kosten, bezoek van naasten bij ziekenhuisopname, vervangende chauffeur enz.)
   -       Autopechhulp, wettelijke aansprakelijkheid, enz.

   Bekijk de voorwaarden

   Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

   Om jouw reservering te annuleren, klik hier.

   Bij annulering zijn de volgende bepalingen van toepassing:
   a) Bij annulering meer dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf is 30% van de huursom verschuldigd met een minimum van €150,00.
   b) Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van het verblijf is de volledige huursom verschuldigd.
   c) Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het totaalbedrag van de boeking verschuldigd.

   De betaling van het bepaalde onder a, b en c dient uiterlijk binnen 14 dagen na de factuurdatum in het bezit te zijn van Center Parcs.

   Ik heb geen annuleringsverzekering afgesloten

   Ons pakket Volledige Bescherming, afgesloten bij Europ Assistance, dekt je in geval van annulering of onvoorziene gebeurtenissen tijdens je verblijf.

   De verzekering kan niet worden toegevoegd na het registreren van je reservering. De verzekeringspremie moet volledig betaald worden tijdens de reservering en wordt niet terugbetaald.