€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Een creatieve herfstactiviteit: maak nu thuis je eigen duurzame kaarshouder!

Activiteiten en Entertainment - Laatst gewijzigd op 10 Oct. 2023

Een creatieve herfstactiviteit: maak nu thuis je eigen duurzame kaarshouder!

Op zoek naar een leuke herfstactiviteit om samen te beleven en te koesteren als een dierbare herinnering? Ontdek hoe je thuis je eigen duurzame zelfgemaakt kaarshouder kunt creëren en een blijvend stukje magie kunt toevoegen aan je herfstdagen.

 

Zelfgemaakte kaarshouder met herfstbladeren en dennenappels.

Wat heb je nodig voor jouw unieke zelfgemaakte kaarshouder?

Maak een herfstwandeling en ga op zoek naar mooie materialen

Ga de natuur in je omgeving en speur naar mooie materialen die je kunt gebruiken voor het maken van je eigen kaarshouder. Ontdek wat je allemaal kunt vinden in de adembenemende natuur, zoals kleurrijke bladeren, dennenappels, eikels of zelfs schelpen als je in de buurt van de kust woont. Verzamel voldoende materiaal, zodat jouw kaarshouder volledig bedekt is. Het gebruik van natuurlijke en biologische afbreekbare materialen is niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Naast de natuurlijkere materialen heb je een glazen potje, lijm, schaar en een elektrisch waxinelichtje. Uiteraard kun je ook gebruik maken van verf of glitters om jouw kaarshouder nog creatiever te maken.

Laat je creativiteit de vrije loop en ga samen aan de slag!

Nu je alle materialen hebt verzameld, is het tijd om samen de kaarshouder te versieren. Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik de natuurlijke materialen om jouw kaarshouder een persoonlijke touche te geven. Plaats de materialen op het glazen potje en gebruik de lijm om ze stevig vast te zetten. Zodra je klaar bent met versieren, is het even wachten totdat jouw unieke creatie opgedroogd is. Het enige wat nu nog ontbreekt is het elektrische waxinelichtje. Plaats deze in het potje, en voilà, je hebt een prachtige zelfgemaakte kaarshouder die niet alleen duurzaam is, maar ook een persoonlijke touch heeft.