€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Ontdek de omgeving van Center Parcs: 9 direct uitvoerbare lente-uitjes

Activiteiten en Entertainment - Laatst gewijzigd op 14 Jun. 2023

Ontdek de omgeving van Center Parcs: 9 direct uitvoerbare lente-uitjes

De lente is in volle bloei en er is geen betere tijd om eropuit te trekken en de prachtige omgeving van Center Parcs te verkennen. Van kleurrijke bloementuinen tot historische bezienswaardigheden en adembenemende stranden, er valt genoeg te ontdekken. In deze blogpost delen we 9 direct uitvoerbare lente-uitjes in de omgeving van verschillende Center Parcs-locaties. Pak je wandelschoenen en camera, en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!


1. Verken de Keukenhof:

Op korte afstand van verschillende Center Parcs-locaties, zoals Het Heijderbos, De Huttenheugte, Limburgse Peel en De Kempervennen, bevindt zich de wereldberoemde Keukenhof. Wandel door de adembenemende bloementuinen en bewonder miljoenen kleurrijke bloemen, zoals tulpen, narcissen en hyacinten. Een absolute must-see tijdens de lente!


 

2. Ontdek historische steden zoals Amsterdam, Delft en Maastricht:

Maak een cultureel uitstapje naar historische steden in de buurt van verschillende Center Parcs-locaties. Verken de charmante grachten van Amsterdam bij Park Zandvoort, bewonder het Delfts blauwe aardewerk in Delft bij Het Heijderbos en struin door de geplaveide straten van Maastricht bij Limburgse Peel. Laat je betoveren door de rijke geschiedenis en unieke sfeer van deze steden.


 

3. Geniet van adembenemende stranden:

Breng een ontspannen dag door op de prachtige stranden in de buurt van Center Parcs-locaties. Bezoek het strand van Zandvoort bij Park Zandvoort, geniet van het strand van Ouddorp bij Port Zélande en ontdek de mooie kustlijn bij andere locaties. Voel het zand tussen je tenen en luister naar het rustgevende geluid van de golven.


 

4. Verken de natuur in Nationaal Park De Hoge Veluwe:

Plan een dagtrip naar Nationaal Park De Hoge Veluwe, gelegen in de buurt van Het Heijderbos en De Huttenheugte. Geniet van uitgestrekte heidevelden, bossen en diverse flora en fauna. Huur een fiets bij het park en verken de prachtige natuur op eigen tempo.


 

5. Bezoek de Zaanse Schans:

Breng een bezoek aan de Zaanse Schans, nabij Park Zandvoort. Deze historische wijk is beroemd om zijn goed bewaard gebleven Nederlandse molens, groene houten huizen en traditionele ambachten. Bezoek een klompenmakerij, kaasmakerij of een van de molens en dompel je onder in de Nederlandse geschiedenis.


 

6. Ontdek de schoonheid van Nationaal Park De Biesbosch:

Voor avonturiers die houden van water en natuur is Nationaal Park De Biesbosch, gelegen in de buurt van Port Zélande, een ideale bestemming. Verken het uitgestrekte rivierenlandschap per boot, kajak of kano en spot diverse vogelsoorten en andere dieren in hun natuurlijke habitat.


 

7. Maak een boottocht door de grachten van Amsterdam:

Breng een bezoek aan het bruisende Amsterdam en verken de stad vanaf het water. Maak een ontspannen boottocht door de schilderachtige grachten, bewonder de prachtige gevels en geniet van de unieke sfeer van deze historische stad.


 

8. Ontdek de betoverende Efteling:

Op korte afstand van Center Parcs De Kempervennen ligt de betoverende Efteling. Stap in een wereld vol sprookjes, spannende attracties en betoverende shows. Ontdek de magie en beleef een onvergetelijke dag in dit bekroonde pretpark.


 

9. Geniet van de natuur bij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen:

Breng een bezoek aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, gelegen in de buurt van Center Parcs De Kempervennen. Verken de uitgestrekte zandvlaktes, wandel over de heide en geniet van de rust en schoonheid van dit unieke natuurgebied.


 

Met deze 9 direct uitvoerbare lente-uitjes in de omgeving van verschillende Center Parcs-locaties, is er voor elk wat wils. Verken kleurrijke bloementuinen, geniet van historische steden, ontspan op adembenemende stranden en laat je betoveren door de magie van attractieparken. Maak je verblijf bij Center Parcs onvergetelijk door de omgeving te ontdekken en geniet van een betoverende lente-ervaring.