€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Op zoek naar een knusse herfstactiviteit? Creëer dan jouw zelfgemaakte lantaarn!

Activiteiten en Entertainment - Laatst gewijzigd op 12 Oct. 2023

Op zoek naar een knusse herfstactiviteit? Creëer dan jouw zelfgemaakte lantaarn!

De herfst is het perfecte moment om thuis samen iets creatiefs te ondernemen. Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw zelfgemaakte lantaarn creërt. 

 

Zoeken van takken en bladeren voor lantaarn

Inspiratie voor jouw zelfgemaakte creatie

Voor het maken van je eigen lantaarn heb je een lantaarnpakket, een elektrisch waxinelichtje en natuurlijke materialen nodig. Zo'n lantaarnpakket is bij verschillende hobbywinkels verkrijgbaar. De natuurlijke materialen verzamel je uit de natuur! Ga er samen met jouw dierbaren opuit en laat je verrassen! Verzamel tijdens jouw wandeling voldoende materiaal, zoals bijzondere herfstbladeren, veren, dennenappels, beukennootjes of kastanjes en maak hiermee jouw lantaarn uniek. 

Aan de slag met het maken van jouw unieke lantaarn

Heb je alle materialen verzameld? Dan is het tijd om de lantaarn in elkaar te zetten. Begin bij het lantaarnpakket. Doorloop samen alle stappen die bijgevoegd zitten en help elkaar wanneer dat nodig is. Als de lantaarn eenmaal staat, kan het leukste deel beginnen: het versieren van de lantaarn! Pak al jouw verzamelde materiaal erbij en laat je fantasie de vrije loop. Tip: gebruik verschillende kleuren verf en glitters om jouw lantaarn extra te laten stralen! Zorg dat de lijm en/of verf ruim de tijd krijgt om te drogen. Als alles droog is, plaats je het elektrische waxinelichtje in de lantaar. En tada: jouw zelfgemaakte lantaarn met een persoonlijke touch. Een prachtig item voor de herfstachtige dagen.