€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Creëer jouw unieke natuurketting!

Activiteiten en Entertainment - Laatst gewijzigd op 04 Oct. 2023

Creëer jouw unieke natuurketting!

Diamanten? Nee hoor! Voor deze zelfgemaakte ketting gebruiken we eikels en dennenappels. Ga er samen op uit in de natuur en verzamel accessoires die je kunt gebruiken voor het maken van jouw unieke natuurketting.

 

Zelfgemaakte natuurketting met takken en bladeren

Tijd om de natuur in te duiken – creëer een zelfgemaakte natuurketting!

Laat jezelf onderdompelen in de schoonheid van de natuur. Ga samen op zoek naar glanzende eikels, sierlijke dennenappels en andere waardevolle schatten die in de natuur te vinden zijn. Verzamel zo veel mogelijk materialen om een natuurketting te maken die helemaal past bij jouw eigen stijl en voorkeur. Het gebruiken van deze natuurlijke materialen is niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Zo wordt jouw ketting niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een tastbare herinnering!

Laat je creativiteit erop los!

Ga samen van start met het versieren van de eikels, dennenappels en natuurschatten die je in de natuur gevonden hebt. Pak de verfkwasten, glitters en andere creatieve benodigdheden erbij om jouw zelfgemaakte natuurketting te transformeren tot een waar juweeltje. Nadat je versieringen gedroogd zijn, is het tijd om de ketting samen te stellen. Gebruik een handboor om voorzichtig een gaatje in het materiaal te maken of bevestig een ringetje, zodat je ze gemakkelijk aan de ketting kunt hangen. Het resultaat? Een prachtige natuurketting waaraan jouw persoonlijke touch is toegevoegd. Heb je nog materialen over? Gebruik ze dan om een bijpassende armband te maken!