€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

5 tips voor een dagje Park Zandvoort

Insider tips - Laatst gewijzigd op 18 Feb. 2020

5 tips voor een dagje Park Zandvoort

Amusement, genot en rust tussen het zand en de duinen. En zelfs als het weer niet meewerkt kun je in Center Parcs Park Zandvoort genieten van zee en strand in de indoor Action Factory. Of breng een bezoekje aan de unieke Aqua Cinema voor een geweldig filmmoment! Ter afsluiting van de dag kun je heerlijk eten in een van de restaurants in de Market Dome. Hieronder nog een aantal tips om een dagje op Park Zandvoort door te brengen.

Rise & Shine ontbijtbuffet

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt in The Market Restaurant. Er is een gevarieerd Rise & Shine ontbijtbuffet met onder meer verse broodjes, croissants, zuivelproducten, fruit en vruchtensappen. Het restaurant bevindt zich in het Strandhotel van Park Zandvoort, waar je tijdens het ontbijt kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee. Het lekkerste begin van de dag!

Aquarobics

Spring vervolgens in het zwembad en ga de dag fit en vrolijk verder met 30 minuten Aqua-joggen of Aquarobics. Ontdek de weerstand van het water middels leuke oefeningen. Het is een intensieve training waarbij je onder water al je spieren traint. Naast het trainen van de spieren, is het ook erg leuk om te doen, omdat alle oefeningen op maat van de muziek worden uitgevoerd.

Kinderactiviteiten

Racen als een echte coureur? In de House of Games in de Market Dome neem je plaats achter het stuur van jouw bolide! Dit is ook de favoriete plek om de nieuwste videogames uit te proberen.
Of kom lekker vrij springen op de trampolines van Jump XL. Op dit coole trampolinepark spring je erop los. Het is natuurlijk niet alleen springen, maar het valt zelfs ook onder de categorie 'sporten'! Zo blijft sporten nog steeds leuk! Salto's, balanceren, en nóg veel meer coole stunts: je kunt je op de trampolines van Jump XL helemaal uitleven.
Een aanrader voor groot en klein: de geiten, eenden, konijntjes en alle andere dieren bezoeken en knuffelen in de kinderboerderij van Park Zandvoort! Het is zelfs mogelijk om tussen de dieren te lopen, tijdens de openingstijden.

Indoor Action Factory

Werkt het weer niet mee? In de overdekte indoor Action Factory kun je onder andere met z’n allen squashen, bowlen of indoor midgetgolfen. De winnaar moet natuurlijk beloond worden, dus geniet na een actief spelletje samen met je kinderen van een drankje. Zowel kinderen als ouders zullen zich zeker niet vervelen in de Action Factory!

Aqua Cinema: film kijken in het zwembad

Wil jij ook je favoriete filmsterren zien vanuit het zwembad? Bezoek dan de Aqua Cinema! Hier kun je verschillende films kijken terwijl je aan het ronddobberen bent op speciale groot formaat rubberbanden. Drie keer per week wordt het licht in de Aqua Cinema gedoofd, een groot filmdoek neergelaten en kun je volop genieten van geweldige films, met het hele gezin.

Wist jij dat je ook kunt genieten van een dagje op een van de Center Parcs parken? Kijk voor meer informatie op Dagjecenterparcs.nl

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert