€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

6 Tips voor een dagje De Eemhof

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

6 Tips voor een dagje De Eemhof

Haal trucs uit op het wakeboard. Of houd het roer juist recht in de Kids Haven. Proef de zon op de Mediterraanse Market Square en loop dan even naar de buren van de Marina. Er valt zó veel te beleven in De Eemhof. Hieronder onze tips voor een avontuurlijk en onvergetelijk dagje.

Het Via Ferrata klimparcours

Houd je van buitenactiviteiten en heb je niet snel last van hoogtevrees? Dan moet je absoluut het Via Ferrata Klimparcours uitproberen. Deze spectaculaire outdoor activiteit maakt van klimmen een echte belevenis, tot wel 12 meter de lucht in. Dé uitdaging voor de echte durfals!

Surfen en zeilen op het Eemmeer

Watersporters voelen zich als een vis in het water in de Eemhof. Eemhof Watersport & Beachclub is pal aan het Eemmeer gevestigd, waar watersportliefhebbers hun hart kunnen ophalen met alle moderne faciliteiten. Noem elk soort watersportplezier en je kunt het hier huren en beoefenen. Zo kun je er surfen, zeilen, waterskiën, wakeboarden en nog veel meer. Kortom, het kan easy going of waterwild!

De Flow Rider en de Turbo Twister

Gek op surfen? Leer bodyboarden. De golven van de Flow Rider zijn dan wel kunstmatig, maar je moet een echte inspanning leveren om overeind te blijven. Net als in het echt. Zowel ervaren surfers als beginners kunnen het hele jaar door hun sport beoefenen. Een unieke sensatie voor jong en oud. Natuurlijk is het even oefenen om de golven de baas te zijn. De spectaculaire Turbo Twister in de Aqua Mundo van De Eemhof is de allernieuwste op het gebied van waterglijbanen en de enige in zijn soort in Europa. De glijbaan is 154 meter lang, 11 meter hoog en bestaat uit drie kegelvormige delen. Na de eerste afdaling beland je in de eerste kegel. Na een korte stilstand roets je vervolgens in een hoge snelheid verder. Tot de opblaasband weer omhoog wordt gestuwd en jij het laatste stuk achterstevoren vervolgt. De Flow Rider en Turbo Twister zijn attracties die ongetwijfeld garant staan voor een flinke adrenaline boost.

Fun for kids

Kinderen kunnen zich volop vermaken op de Eemhof. Orry, Rep, Whoops en Bing, de vier vaste bewoners van De Eemhof, treden bijna elke dag op in de Action Factory. De ene keer zijn ze aan het dansen met de kinderen en de andere keer voeren ze een toneelstuk op. Terwijl de ouders genieten van een drankje op het terras kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Ook vind je in de Action Factory andere interessante activiteiten, zoals klimmen, bowlen en Laser Battle.

Even naar de buren van de Marina

Maak een wandeling naar het nabijgelegen Marina De Eemhof. Marina De Eemhof is een mondain resort met luxe Suites die uitkijken op deinende jachten aan de steigers, en een boulevard waar het heerlijk slenteren en goed eten is. Een betoverende plek aan het Eemmeer, op het meest zuidelijke puntje van Flevoland. Je krijgt hier spontaan het echte vakantiegevoel.

De Market Square

Sluit de dag af met een heerlijk diner bij een van de restaurants in de Market Square. De Market Square in De Eemhof is ingericht in Mediterraanse stijl. Je kunt hier uitgebreid tafelen, gezellig iets drinken of een souvenir kopen. Een dagje op De Eemhof kan zorgen voor onuitwisbare leuke herinneringen.

Wist jij al dat je ook kunt genieten van een dagje op een van de Center Parks parken? Kijk voor meer informatie op Dagjecenterparcs.nl

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert