€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

6 tips voor een dagje in De Kempervennen

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

6 tips voor een dagje in De Kempervennen

Heb je zin in een leuk dagje uit? De Kempervennen biedt een tal van leuke activiteiten voor iedereen. Je kunt het hele jaar door skiën in het Montana Snowcenter, wakeboarden op een van de meren in het park en snorkelen tussen exotische vissen. De Kempervennen laat in alle seizoenen de sportieve harten sneller kloppen. Speciaal voor jou een aantal tips voor een avontuurlijk dagje in De Kempervennen.

Montana SnowCenter

Wist je dat je bij de Kempervennen heel het jaar door kan skiën en snowboarden op echte sneeuw? De overdekte skihal, Montana Snowcenter, biedt een echte wintersportbeleving. De 5500 m² sneeuw bieden aan de gevorderde skiër en snowboarder uitdagende hellingen. En wanneer de drukte dit toelaat, een buckelpiste en een big jump. Voor de beginnende skiërs en snowboarders is er een aparte lespiste. Natuurlijk zijn er voor kinderen ook volop mogelijkheden. Niets houd je tegen om het echte wintersport gevoel te ervaren!

Snorkelen met tropische vissen

Dit geloof je niet! In het Leven in zee badsnorkel je gewoon tussen de tropische vissen. Een fascinerende onderwaterwereld met een levend koraalrif, kleurrijke vissen en wonderlijke plantensoorten. Je duikt onder in een exotische wereld waarvan je dacht dat ze alleen bestond in verre oorden. Een onvergetelijke belevenis voor jong en oud!

Spot de enorme meerval Big Mama

Aan een van de grote meren van De Kempervennen is duikschool DiveCompany gevestigd. In het duikmeer zwemt Big Mama, een meerval van 2,4m groot. Het duiken naast deze vriendelijke zoetwaterreus wordt door bezoekers als buitengewoon indrukwekkend ervaren. Waterskiën en wakeboarden is ook mogelijk op de twee grote meren.

Cool Factor: Mission

Houd je van spanning en actie? Dan moet je de vernieuwde missie Cool Factor: Next Level zeker proberen. Klimmen, abseilen, op een BMX door het park scheuren, puzzelen, raften, een Blind Trail... De kinderen beleven een spannend avontuur en racen tegen de klok. Wie slaagt er op tijd in de geheime code te kraken? Cool Factor is voor kinderen die grenzen durven te verleggen, alles uit zichzelf halen en goed kunnen samenwerken een spannend avontuur.

De Tower Jump

Voor de avonturiers: Een echte vrije val uit een toren van 8 meter hoog! De Tower Jump is een uitdaging voor tieners tussen de 12 en 17 jaar. Ze springen van een grote hoogte en maken een echte vrije val. De houten toren is direct te zien als je arriveert. Tieners die toe zijn aan een adrenalinekick, moeten deze sprong maar eens wagen!

Voor de Kids

Ook voor de kleintjes is er op De Kempervennen heel veel te beleven. Met de Wannabe activiteitenprogramma kruipen de kinderen in de huid van hun favoriete idool of beroep. Ze ervaren hoe het is als Prinses, Ridder, Tuinman, Piraat of Geheim Agent. In de Kids Klub kunnen de kinderen naar hartelust knutselen, kleuren en spelen. De dierenliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij met geiten, konijnen en varkens. In De Kempervennen hoeft niemand zich te vervelen.

Ter afsluiting van deze leuke dag kun je met de hele familie genieten van een diner in de Market Dome. Onder de palmbomen kun je kiezen uit 5 verschillende restaurants en gezellige terrasjes. Voor elk wat wils!

Wist jij al dat je ook kunt genieten van een dagje op een van de Center Parcs parken? Kijk voor meer informatie op Dagjecenterparcs.nl

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert