€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

6 Tips voor een geweldig dagje in De Huttenheugte

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

6 Tips voor een geweldig dagje in De Huttenheugte

Speel met de kids op Adventure Island en in de bossen rond het park. Geniet van een drankje in de Market Dome of zoek even de stilte van het meer op… In De Huttenheugte is er genoeg te doen voor iedereen! Woon je of ben je in de buurt? Je kunt er ook een dagje naartoe!

Bij De Huttenheugte kun je volop genieten van een dagje uit met het hele gezin. Neem met de kleine een grote plons in het Kinder-doe-bad en bekijk de sterren op Adventure Island. Of kom even bij met een drankje, turend over het meer. Het park biedt volop leuke activiteiten voor jong en oud. Maar waar kies je nou voor tussen al die duizend-en-één leuke activiteiten? Met deze tips heb je gegarandeerd een leuke dag!

Begin de dag met een lekker ontbijt

Ga voor het zwemmen lekker uitgebreid ontbijten met de hele familie. Laat je verwennen met een ruime keuze aan vers gevarieerde gerechten tijdens het Rise & Shine Breakfeast Time ontbijtbuffet. Van versgebakken broodsoorten en verschillende soorten zuivel en smoothies tot heerlijke zoete lekkernijen. Na dit uitgebreide ontbijt hebben jullie alle energie voor een fantastische dag!

Adventure Island

De kinderen hebben de tijd van hun leven op het Adventure Island. Een kinderspeelparadijs in de rustgevende omgeving van het grote meer. Op dit mysterieuze eiland kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Varen met een vlot, de sterren bewonderen bij de sterrenwacht, een bezoekje brengen aan de wasbeertjes of de andere dieren aaien in de kinderboerderij. Ook een partijtje midgetgolf en spelen in een grote speeltuin kan op het Adventure Island. De kinderen willen vast niet meer naar huis!

Een dagje vissen

Gooi een hengel uit in de mooiste wateren van Nederland. In de grote meren van De Huttenheugte wordt een brede variëteit vis gevangen. Onder anderen witvis, zoals voorn, karper en zeelt. Maar ook roofvissen, zoals de snoek. Bij het park kun je een boot huren om ook vanaf het water te vissen. In De Huttenheugte hoeft niemand zich te vervelen!

De Sterrenwacht

Is jouw kind ook altijd al zo benieuwd naar ons sterrenstelsel? Dan is de sterrenwacht zeker een aanrader! Met een reuzentelescoop kun je de wonderen van de Melkweg bekijken en kom je alles te weten over onze planeten. Misschien ontdek je wel een nieuwe planeet…

Met z’n allen

Er zijn bij De Huttenheugte verschillende activiteiten voor de hele familie. Je kunt gezellig met z’n allen bowlen in de Action Factory en golfen tussen de hunebedden. Houden jullie van spanning en actie? Ga dan met z’n allen de strijd aan en probeer het andere team uit te schakelen met de Cool Factor: Laser Battle.

De Market Dome

Sluit de dag af bij één van de restaurants in de Market Dome. Geniet bij The Grill van verschillende vlees- en visspecialiteiten of ga met je kinderen eten bij Pancakes en kies uit verschillende pannenkoeken. Toch liever op de Italiaanse toer? Bestel dan een lekkere pizza, pasta of typisch Italiaans gerecht bij Nonna’s Family Pizza é Pasta. Er is werkelijk voor ieder wat wils!

Maar dit is natuurlijk nog niet alles. Er is nog veel meer te beleven op het park. Eén ding is zeker: bij De Huttenheugte is er eindeloos veel pret voor iedereen!

Wil jij ook eens een dagje genieten in De Huttenheugte of een van de andere Center Parcs parken? Kijk op Dagjecenterparcs.nl voor de mogelijkheden!