€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

7 tips voor een dagje uit in Het Meerdal

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

7 tips voor een dagje uit in Het Meerdal

Het Meerdal is de perfecte bestemming voor een dagje weg met de kinderen. Terwijl de kinderen zich volop vermaken in het BALUBA indoor speelparadijs, genieten de ouders van een drankje in de Market Dome. Het park is gelegen in het schitterende Limburgse landschap. En er valt veel te ontdekken voor jong en oud.

Duik in de Aqua Mundo

Beleef dolle waterpret in de Aqua Mundo met adembenemende glijbanen, een wildwaterbaan, stroomversnellingen, golfslagblad, een kruidenbad en whirlpool. De glijbaan in dit subtropisch zwemparadijs is maar liefst 103 meter! Terwijl de kinderen eindeloos plezier beleven in de superlange glijbaan, kunnen de ouders meedoen met Aquarobics. Met Aquarobics train je onder water al je spieren en het is ook nog eens erg leuk om alle oefeningen op de maat van de muziek uit te voeren.

Voor de kleintjes

Het Meerdal biedt verschillende Wannabe-activiteiten, waarbij de kinderen worden omgetoverd tot hun idool. De kinderen kunnen zich verkleden als Parkranger, Ridder, Prinses, Circus artiest en nog zoveel meer! Het indoor speelparadijs BALUBA is de plek waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven, waaronder in de grote speeltuin met klimrekken en glijbanen. Daarnaast kunnen ze een avontuurlijk ritje maken in de Kids Safari of in hun eigen bootje varen vanaf de Kids Haven.

De Zip Wire

De Zip Wire is de ultieme kick voor de durfals. Met een noodvaart scheer je van de ene kant naar de andere kant van het meer. Deze activiteit laat de adrenaline door je lichaam razen, durf jij de uitdaging aan?

Outdoor Family Laser Battle

Of ga simpelweg de strijd met elkaar aan met de Outdoor Family Laser Battle! Voltooi je missie door de vlag van de tegenstander te veroveren. De perfecte activiteit om met z'n allen te doen, met een beetje spanning erbij!

Poco Loco Minigolf

Sla met z’n allen een balletje op de indoor midgetgolfbaan. Het balletje gaat over een strandstoel, onder parasols of richting een zandkasteel. Deze midgetgolfbaan biedt een speciaal thema en is uniek vanwege zijn technologische snufjes. De sfeer en het weer zijn er altijd zonnig. Een feest voor iedereen!

Gooi een strike…

Ga met z’n allen bowlen in Caribische sfeer. Vergeet de tijd en geniet van de combinatie van sport en samenzijn. Bowlen kan in de gezellige Caribbean Bar.

Fuego Adventure Grill

Treed aan het eind van de dag binnen in een mystieke vuurtempel en geniet van heerlijke grill specialiteiten. Een vurig spektakel dat je moet ervaren!

Wil jij ook eens een dagje genieten in Het Meerdal of een van de andere Center Parcs parken? Kijk opDagjecenterparcs.nlvoor de mogelijkheden!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert