€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Activiteiten voor kleine kinderen genoeg in en rond Erperheide!

Insider tips - Laatst gewijzigd op 21 Sep. 2021

Activiteiten voor kleine kinderen genoeg in en rond Erperheide!

Erperheide, vlak bij Peer in Belgisch Limburg, is compleet vernieuwd. Maar het is echt een park voor een vakantie met kinderen. Je kunt er met gemak een dag vullen met de leukste activiteiten. Sowieso is de ligging prachtig: in het bos kunnen de kids heerlijk spelen en ontdekken. En je kunt leuke uitstapjes maken in de omgeving, naar openluchtmuseum Bokrijk of Plopsa Indoor Hasselt bijvoorbeeld. Familie Berlips heeft het vernieuwde vakantiepark gereviewed - je bekijkt het hier! 
 


Van indoor speelparadijs tot Kinderboerderij

Niet alleen de omgeving van Erperheide staat bol van de activiteiten voor (kleine) kinderen. ‘Wat te doen met kinderen’ is een vraag die je in het park zelf makkelijk kunt beantwoorden. De familie Berlips, die je misschien al kent van hun Erperheide VIP cottage-review, kwam in ieder geval tijd te kort. Kijk zelf maar hoe dochters Lente (8) en Liv (6) ravotten in het grote indoor speelparadijs BALUBA,  dieren aaien in de Kinderboerderij en kriebels in de buik voelen op de Low Adventure Experience. 
 

En wat kun je nog meer doen in Erperheide?

Veel. Héél veel. Natuurlijk ga je zwemmen met de kinderen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo – zie ze maar eens weg te krijgen uit de Water Factory! En spelen in de buitenspeeltuinen: houden ze ook uren vol. Een hele lijst met activiteiten in Erperheide vind je hier. We pikken er vast een paar voor je uit.


Ponyrijden in Erperheide

Kinderen en pony’s, die horen bij elkaar. En Erperheide is het ponypark bij uitstek. Dus kom naar de rijbak, kies je pony en ga Ponyrijden op het ponypad, of maak een langere Pony Wandeling door het hele park. De kinderen kunnen zelfs meedoen aan de Pony Experience, waar ze leren wat een pony eet en hoe je hem moet verzorgen.
 

Trampolinespringen in Erperheide

Stiekem zou je misschien zelf wel mee willen doen, maar het is toch echt alleen voor kinderen. Kijk ze eens stuiteren en springen. Reken maar dat ze een hoop energie kwijt zijn na afloop.
 

Kinderanimatie in Erperheide

Kids houden van kleuren en knutselen. En al helemaal met andere kinderen bij elkaar. Onder leiding van het animatieteam van Erperheide knippen, plakken en verven ze de mooiste knutselwerken in de Kids Workshop. Of ze tutten zich helemaal op in de Kids Make Over. Of ze gaan op zoek naar een schat met Wannabe een Piraat in deKids Klub. Te veel om op te noemen!

Wil je zelf ook zo’n heerlijke vakantie met je kinderen beleven? Boek dan snel je (last minute) verblijf in Erperheide!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert