€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Center Parcs Uitblinkers: De 5 beste lange vakantiebestemmingen

Insider tips - 07 Jul. 2020

Center Parcs Uitblinkers: De 5 beste lange vakantiebestemmingen

Hoe vaak verzucht je niet ‘Eigenlijk kwamen we tijd te kort…’? Nou, dan boek je toch een langere vakantie! Zeker voor onze parken in het buitenland is het de moeite waard. Ze liggen in prachtige natuurgebieden en dicht bij steden vol culturele en culinaire ontdekkingen. Iedereen komt zo aan zijn trekken. Onze top 5 voor zo’n afwisselende vakantie? Bekijk snel de video!
 

Bergwandelingen, stedentrips en wintersport

Van welke vakantie je ook houdt, er is altijd een park voor jou. Zomerse terrasjes, winterse pistes, de gezellige drukte van een pretpark en de stilte van het bos… We zetten onze top 5 nog eens onder elkaar:

 


 

5. Le Lac d’Ailette (F)

In het park: fraaie dorpshuisjes, een glinsterend meer en een wit strand. In de omgeving: een schat aan historisch erfgoed, van gotische kathedralen tot indrukwekkende oorlogsmonumenten. En natuurlijk de wijngaarden van de Champagne-streek!
 

4. Park Allgäu (D)

Vanuit de Spa & Country Club en de mega-Aqua Mundo heb je zo ongeveer zicht op de Alpen. Met kilometers aan wandelpaden en skipistes. Ben je van de sprookjeskastelen, dan is Schloss Neuschwanstein natuurlijk een must!
 

3. Les Ardennes (B)

Zo doe je nog een wedstrijdje op de Duo Racer-glijbaan in de Aqua Mundo, zo sta je in de stilte van het omringende naaldbos. Naast de geweldige natuur is er ook veel cultuur in de omgeving, zoals het Bastogne War Museum en het pittoreske stadje La Roche. En vergeet ook de bierbrouwerijen niet!
 

2. Park Hochsauerland (D)

Je glijdt bij wijze van spreken zó van de skipistes van Winterberg door naar de vijf glijbanen van de warme Aqua Mundo. Ben je niet aan het skiën, mountainbiken of zwemmen, dan zijn de authentieke vakwerkdorpjes in het land van de 1000 bergen een bezoek waard. Op 3 uur rijden van Utrecht!
 

1. Villages Nature® Paris (F)

Disneyland® Paris ligt om de hoek, je bent zó bij de Eifeltoren om van het uitzicht over Parijs te genieten en ook de kunstschatten van Versailles zijn op een steenworp afstand. Met een cottage tot 12 personen ook ideaal voor de hele familie – kunnen jullie samen nog een duik nemen in een Europa’s grootste zwemparadijzen.
 


Zin gekregen in een buitenland-vakantie met Center Parcs als uitvalsbasis? Keuze genoeg! En ben jij benieuwd naar de volgende Center Parcs Uitblinkers video? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!