€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Virtual Tour Park Allgäu (D)

Insider tips - Laatst gewijzigd op 10 Mar. 2020

Virtual Tour Park Allgäu (D)

In Park Allgäu, aan de voet van de Duitse Alpen, komen luxe en natuur samen. Het park heeft een compleet eigen charme en dit kun jij ontdekken via de Virtual Tour, thuis vanachter je beeldscherm. Ontdek de luxe en het stijlvolle design van een Exclusive cottage, bekijk de verschillende restaurants in de Market Dome of probeer de High Adventure Experience uit door een 360 video. Het kan allemaal!

 

Werkt de Virtual Tour hier niet naar behoren? Klik dan hier om de tour te bekijken.


In de buurt van Park Allgäu

  • Trek je wandelschoenen maar aan, de omgeving van Park Allgäu leent zich uitstekend om prachtige wandelingen te maken. De Skywalk Allgäu, de Breitachklamm en de Top van de Nebelhorn zijn er 3 die we hiertoelichten.
  • Een bezoekje aan het sprookjeskasteel Neuschwanstein is een absolute must-do. Je krijgt een kijkje in het hoofd van Lodewijk terwijl je van grote hoogte uitkijkt over de prachtige valleien. En ook het uitzicht vanaf een uitkijkpunt op het kasteel is een Instagram-kiekje waard!
  • Voor de durfallen is er ook genoeg te beleven. Denk aan een parachutesprong, paragliden, een ballonvaart of raften!
  • Rondflaneren in oude dorpjes? De twee mooiste plaatsen aan het Bodenmeer, het Duitse Lindau en het Oostenrijkse Bregenz, liggen beide op slechts 50 km van Park Allgäu!

 

Ben jij toe aan quality time met jouw gezin? Boek dan nu jouw verblijf in Park Allgäu (D). Bekijk hier ook de Park Reporter aflevering over de nieuwe Spa & Country Club in Park Allgäu en abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van alle vernieuwingen!